Mazia swietna wiadomość oby coś ruszyło w tym kierunku
Aneczka a byliście już na tym bilansie?
Figa nie jeszcze wlaśnie nie byliśmy. Mieliśmy inne wizyty do nadrobienia
My już dobijemy w lipcu do 3lat a bilandu nie mieliśmy 2 latka
PattMaz a z jakiego powodu nie byliscie? Przychodnia odwoluje?
PattMaz ale przecież bilansy już od dawna odbywają się normalnie skoro nie dzwonili z przychodni to sama bym się upominała i dzwoniła przecież to ważne
Dzwonią w momencie gdy nam coś dolega albo mamy wizytę i Gabi ma kaszel nosz..
PattMaz a sama nie próbowałaś zadzwonić dowiedzieć się czy możecie przyjść jak wiedziałaś że już jest zdrowy
Dzwoniłam ale u nas zapisy na 3miechy do przodu i jak już zapisuje to on mi się do tego czasu rozchoruje i tak z 5razy juz mieliśmy aż pielegniarka do mnie czy ja z czymś konkretnym jakiś niepokojem czy musi być ten bilans
Patka nie wszędzie u nas jeszcze nie wrócił bilans 2 latka
PattMaz no to nieźle. Aż tak długie kolejki...
U nas z bilansem od zawsze były jaja
Co dokładnie badaja na takim bilansie 2 latka moj maly ma od poczatku zalecana kontrolę wagi co jakis czas bo jest od początku takie chucherko z niego na ostatnim szczepieniu pani doktor powiedziala mi ze na nastepne szczepienie zaprasza nas jak maly skończy rok natomiast mimo wszystko przez ten czas tak raz na miesiąc mam przedzwonic do przychodni i umowic go przed jakims szczepieniem dzieci na taka 5 min wizyte aby go zwazyc i wiedziec ze przybiera jak nalezy natomiast na 9 miesiący również sie zgłosić i zrobia mu taki bilans mierzenie wazenie itd żeby sprawdzic czy wszystko gra i wlasnie sie zastanawiam czy wszytskie maluchy tak maja czy dopiero bilans jest na 2 lata a w sumie jakos jej nie zapytalam
Moje dzieci były całkiem grzeczne na bilansie. Standardowo ważenie i mierzenie. Osłuchanie serca , płuc. I głównie wywiad ze mną. Jak dziecko się rozwija
U mnie też córka byłam Grzeczna na bilansie
U nas córka wystarczyło, że weszłam do gabinetu i darła się w niebogłosy, już ją rozpoznawała Pani dokor i od razu o Michalinka idzie:D
Mamaem czyli nie musisz się przedstawiac haha
Karoliga oj tak tym bardziej, że ma rude włosy to już w ogóle charakterystyczna;p
Bilnas szybko leci ,kilka pytań, pomiary i kolejny ;)
MamaEm piegi też ma? Moja córka jak widzi małą rudą dziewczynkę z piegami to nie może wzroku oderwać bo mówi że to najsłodszy widok na świecie