U mnie jest też ten problem
albo najgorsze ze je tylko wybrane jedzenie. .
czasem brak apetytu rodzice mylą z tym ze dziecku wystarczyła taka mała porcja i wpychają na siłę przez co dziecko sie bardziej opiera
oj na apetyt nie moge narzekac
ja podawałam synkowi apetizer
Ja raczej jestem przeciwniczką podawania suplementów. Kiedyś nie było takich rozmaitych produktów spożywczych w sklepach, nie było apetizerów a jakoś mamy sobie radziły.
Ja jestem przeciwna tym syropom na apetyt
Najczęściej są to infekcje
brak apetytu zawsze jest czymś spowodowany trzeba szukać przycyzn a nie syropek dawać
u nas córeczka nigdy nie miała większych problemów z apetytem
u nas jakby syn nie miał apetytu to wiedziałabym że jest chory bo lubi dużo zjeść
jakoś nie wierzę w te syropki
Moje dzieciaki to łakomczuszki
U mnie czasem synek nie je nic przez cały dzień . Staram się podawać jakieś przekąski wtedy chociaż . ALE zazwyczaj ma apetyt i ładnie je
Ozdabiane kanapki i uśmiechnięty obiadek u nas poskutkował
Są takie fajne preparaty na poprawe apetytu ale najlepiej spróbować zacząć domowymi sposobami
ja wole stosować domowe sposoby na poprawe apetytu niż jakies srodki z aptek
my bardziej borykamy się z nadmiernym apetytem, synek bardzo lubi jeść i to praktycznie wszystko
Ja ma problem ze starszym synkiem, który jest niejadkiem, ma bardzo wybrane potrawy i poza tym nic nie tknie, myślałam że w przedszkolu bedzie lepiei bo zje za dziecmi, ale nie bardzo.Trzeba się na prawde nagimnastykować, zęby coś zjadł,ale on tak miał od początku. Problem jest wtedy kiedy dziecko nagle traci apetyt
podawanie jedzonka w kolorowych naczyniach czy zmiana koloru potraw
nie kupię nigdy apetizera, jak dziecko zgłodnieje to zje!