na pewno ciezko, ale super miec blizniaki
U nas będzie jedno:) w rodzinie nie było bliźniaków
Ciąż mnoga to duże wyzwanie
Oj duże wyzwanie. Jak dziewczyny to znoszą to niewiele. Uf przy jednym kręgosłup siada i ten duży brzuch ![]()
moja koleżanka ma bliżniaki to szaleństwo
zazdroszczę, ale i podziwiam.
podziwiam mamy bliźniaków ![]()
jedno dziecko to wysiłek a co dopiero więcej. nie zazdroszczę, ale podziwiam ![]()
Ja tam mówiłam że mogłabym mieć bliźniaki, ale jak widzę jak się czuję w ciąży z jednym to nosić dwójkę, nie wyobrażam sobie
Z bliżniakami bywa ciężko
ja rowniez i podziwiam i troche tez zazdroszcze
u mnie w rodzinie nie było przypadków bliźniactwa ![]()
Chciałabym, ale i nie bo jest dwa razy tyle pracy i chyba bym nie poradziła sobie. Podziwiam takie mamy.
Na szczęście ani u mnie ani u mojego męża w rodzinie nie było przypadków ciąży mnogiej. Mimo to czasem się zastanawiałam: a co jak będą bliźniaki? Byłyby kochane oczywiście, ale byłoby to duże wyzwanie, bo to pierwsza ciąża.
u mnie w rodzinie i w meza rodzinie sa blizniaki i przypada teraz na nas, ale poki co mamy jedno dziecko ![]()
w pierwszej ciąży na początku podejrzewali bliźniaki jednak okazało się że jest jedno
moja mama urodziła bliźniaki i teść jest z bliźniaków
Podziwiam mamy blizniakow, a trojaczkow,czworaczkow itd to juz powinni medalami obdarowac
wiellki podziw dla mam blizniat,moja koleznka ma blizniaczki i jest super mama,podziwiam ja
Teraz dużo częsciej rodzą się wieloraczki.