Ciąża mnoga

na pewno ciezko, ale super miec blizniaki

U nas będzie jedno:) w rodzinie nie było bliźniaków

Ciąż mnoga to duże wyzwanie

Oj duże wyzwanie. Jak dziewczyny to znoszą to niewiele. Uf przy jednym kręgosłup siada i ten duży brzuch :smiling_face:

moja koleżanka ma bliżniaki to szaleństwo

zazdroszczę, ale i podziwiam.

podziwiam mamy bliźniaków :wink:

jedno dziecko to wysiłek a co dopiero więcej. nie zazdroszczę, ale podziwiam :slight_smile:

Ja tam mówiłam że mogłabym mieć bliźniaki, ale jak widzę jak się czuję w ciąży z jednym to nosić dwójkę, nie wyobrażam sobie

Z bliżniakami bywa ciężko

ja rowniez i podziwiam i troche tez zazdroszcze

u mnie w rodzinie nie było przypadków bliźniactwa :slight_smile:

Chciałabym, ale i nie bo jest dwa razy tyle pracy i chyba bym nie poradziła sobie. Podziwiam takie mamy.

Na szczęście ani u mnie ani u mojego męża w rodzinie nie było przypadków ciąży mnogiej. Mimo to czasem się zastanawiałam: a co jak będą bliźniaki? Byłyby kochane oczywiście, ale byłoby to duże wyzwanie, bo to pierwsza ciąża.

u mnie w rodzinie i w meza rodzinie sa blizniaki i przypada teraz na nas, ale poki co mamy jedno dziecko :slight_smile:

w pierwszej ciąży na początku podejrzewali bliźniaki jednak okazało się że jest jedno

moja mama urodziła bliźniaki i teść jest z bliźniaków

Podziwiam mamy blizniakow, a trojaczkow,czworaczkow itd to juz powinni medalami obdarowac

wiellki podziw dla mam blizniat,moja koleznka ma blizniaczki i jest super mama,podziwiam ja

Teraz dużo częsciej rodzą się wieloraczki.