Skorzystaj z pomocy osób które się zadeklarowały i inwestuj w siebie ! Powodzenia ![]()
A na czym polega to szkolenie ? To jakieś płatne ?
smutno się to czyta… mimo że my mamy jedną córeczkę i mąż jest 10h poza domem (godzina dojazdu w jedną stronę) to gdy wraca przejmuje ode mnie dziecko, żebym mogła posprzątać czy ogarnąć jakieś swoje sprawy na mieście… Nie wyobrażam sobie, żeby robił mi wyrzut z tego powodu… musisz porozmawiać z mężem, bo dzieci to wspólny obowiązek! nie daj się!
U mnie jest dokaldnie tak samo na szczescie ![]()
To jak jest on line to w ogóle nie ma o czym mówić… to tylko jakie niezrozumiałe powody nim kierują. Jak masz pomoc bliskich to korzystaj … Ale pracując zdalnie wiem że to też jest ciężkie przy dzieciach IRC staraj się tak zrobić żebyś mogła zie zamknąć i skupić na ten czas
Nooo ja studiowałam online i myślałam że to będzie łatwiejsze niestety nie było …
Ja sobie wyobrazam że praca zdalna, czy studia online to nie jest łatwa sprawa. Bo trzeba się odciąć od wszystkiego w domu. Przy dzieciach wręcz uważam za niewykonalne…
@ironiczniepateyczna a czemu innego terminu szukasz ?
Ja przed ciąża częściowo pracowałam zdalnie i bardzo mi to pasowało, mam nadzieję że jak wrócę do pracy to tez tak będzie z tym że maluch bedzie w żłobku ale to duza oszczędzać czasu jak nie trzeba jechac przez pół miasta
Kurcze ja bym się bała że w domu za dużo by mnie odciągalo. Chyba że musiałabym być przylepiona do laptopa
Mnie odciagalo jak były luzy ale jak była robota do zrobienia to nawet obiadu nie zjadlam o czasie
Ja tak pracowałam. Nie będę ukrywała strasznie trudne zwłaszcza jak pracuję w dni świąteczne, ale wolę po stokroć w domu niż na open space
No jest to niemożliwe. Ja sie dziwię sobie ze w ogóle brałam pod uwagę opiekunkę…. Teraz jak młody jest chory i siedzi w domu z mężem czy moja mama to jednak nie jest to taki pełny czas skupienia. A najgorzej z drzemka jest bo on wtedy kojarzy mnie z cycem
A to masz jakieś swoje biuro albo jakiś kącik zamknięty czy przy nim wszystko robisz ?
Mam bitki z krzesłem w kąciku w sypialni a on się bawi w salonie ale czasem lubi i tak przyjść do mnie ![]()
Ja akurat nie online ale zaocznie i było więcej nauki bo materiału dużo i nie szło wszystkiego przerobić
Jeżeli masz okazję inwestuj w siebie, wykorzystuj każdą okazję. W przyszłości będzie jak znalazł. Rodzina, dziecko, kurs… to da się pogodzić.
@ironiczniepateyczna widzialam ze szukasz nowego terminu
ale ja bym go nie zmieniala i poszla teraz jiz tym bardziej że jestes w domu a to ze patrzy wrogo to niech sobie patrzy.
a pozniej będzie patrzyl krzywo bo cyfra sie nie zgadza na koncie? bez sensu dzieci sa tez jego
jal będziesz tak przekładać finalnie nie zrobisz i będziesz zalowac. działaj kobieto poki masz okazje a chlopu i tak nie dogodzisz
Bardzo nie rozumiem jak można robić wyrzuty z powodu chęvi rozwoju gdzie nie zaniedbujesz ani dzieci ani nic tylko robisz cos dla siebie w 2 tygodnie…. Jeszcze alternatywa zaproponowana, że dzieci tez mogą spedzic czas z dziadkami…. Moim zdaniem powinnas tez pomyslec o sobie i po to jest sie w zwiazku aby siebie wzajemnie wspierac ![]()
Przejdzie mu. Dobrze że postawiłaś na swoim. My cię wspieramy bo wiemy jak jest ![]()
powodzenia życzę ![]()
![]()
@MamusiaNM święte słowa