Dołącz do mam testerek! (kwiecień 2026)

@Mimilili @Wesola95 szoeki za informacje…. Popatrzę też na te wymiary bo nie wiedziałam że są opisane na stronie. Bo też myślę by sobie taki kupić by sprawdzić jak będzie się nosił

Taak, zerknij właśnie bo mają tabelkę wymiarów i może ona właśnie pomoże Ci dobrać :star_struck:

1 polubienie

Ja sie na aspirator nie załapałam a szkoda bo dobre opinie widziałam. Mam z innej firmy i wydaje mi sie słaby ale na razie mocniejszy na szczescie nie był potrzebny

Ja widziałam jak był do testów ale nie miałam wtedy za bardzo czasu na udzielanie się …. A szkoda że to przegapiłam bo wyglądał fajnie o na pewno się przyda

Ja też się niestety nie załapałam za późno doszłam , ale mam ten pierwszy model i też jest fajny

A dostaliście już maila ?

@Magdallenka0897 Tak , juz wysylali , jakos poznym popoludniem

Hmm nie widzę u mnie , jutro zobaczę w dzień

1 polubienie

Tak już dostałam wiadomość:)

@Magdallenka0897
Tak - bardzo szybko przyszedł. Już odpowiedziałam :face_holding_back_tears:🩵

Tak, dostałam i już odpisałam z podaniem rozmiaru boustonosza

tak, byl wczoraj bardzo szybko po ogloszeniu wynikow i odpisalam :slight_smile:

Sprawdz w spanie , albo w innych , bo niestety czesto tak sie gdzies zapodziewa email

Ja miałam w spamie tego e-maila właśnie.

Tak dziś odesłałam z rozmiarem :smiling_face: ciekawe czy będzie pasować :sweat_smile:

Był u mnie w innym folderze :slight_smile: już też odpisałam :slight_smile: @Mama.kacperka też mnie to zastanawia :speak_no_evil::see_no_evil: nie mogę nigdy trafić dobrze na rozmiar

2 polubienia

Ja już nie mogę się doczekać na paczuchy

1 polubienie

Pewnie za tydzień będą :smiley:

No ciekawe, zazwyczaj do końcem miesiąca ale teraz szybciej były wyniki więc kto wie

1 polubienie

Na pewno się doczekamy :smiling_face: