Idzemka rozumiem. Bliżej porodu przekonasz się
Nie zawsze pierwsza świadczy o tym jak będzie w drugiej
Xyz narazie muszę odpocząć po pierwszej ale pożyje to zobacze 😁
Doskonale cię rozumiem :D mi też jeszcze nie w głowie. Jeszcze po pierwszym nie odetchnęłam :D
Pierwsze cięcie jest o wiele łagodniejsze niż kolejne później to gorzej i dłużej dochodzi się do siebie
paula a ile miałaś cc?
paula.nolbert@o2.pl nie odczułam żeby drugie CC gorzej zaniosłam. Tak samo znioslam
Minsie wydaje ze porod porodowi nie towny wszystko zależy od danej sytuacji od lekarzy którzy danego dnia są i podejścia jak i samego organizmu rodzącej;)
Myślę że wszytko zadrży od kobiety i od jest stanu fizycznego że tak powiem . Bo nie każda rana goi się tak samo
Racja u mnie po 1 porodzie bylo zupelnie inaczej niż teraz ;/ zaraz kija 2 fygodnie a mnie wszytsko boli jak by to było wczoraj
Miałam 2 cięcia cesarskie z dużą przerwą ale druga była gorsza i dam lekarz mówił że po drugiej dłużej się dochodzi do siebie i jednak kobiety gorzej znoszą
Wcale się nie dziwię bo drugi raz mamusi się goić rana
No tak i już inaczej organizm to przechodzi
A to nie jest tak że ten wcześniejszy zrost wycinają ?i zszywają od nowa ?
Monia nie wiem jak to jest, ale moja siostra cioteczna też drugą cesarkę zniosła gorzej.
Ja leżałam w szpitalu z kobietą, która miała 6 cesarek... Lekarze jej wprost mówili, że już nie powinna mieć dzieci, bo to zagrożenie dla życia.
To jest zagrożenie życia dla niej i dla dziecka
6 razy to naprawdę już nierozwaga
Niby dopuszczalne ssą 3 porody poprzez cięcie cesarskie
A jak ktoś jest że tak to nazwę "nieuważny" i zachodzi w kolejną ciążę ?