Dzieci za szybko rosną

mi tez ta ciąża jakoś szybciej nie dawno były wymioty a tu już zostały ze 3 miesiące tylko

dla tego trzeba cenić każde chwile

A co będziesz miała ?

A ja dokładnie 3 miesiące temu urodziłam, z jednej strony już mam wrażenie, że synek jest z nami od zawsze, a z drugiej przecież dopiero co byłam w ciąży…

1 polubienie

Prawdopodobnie dziewczynkę :smiling_face_with_three_hearts:

3 polubienia

To niesamowite, jak czas po porodzie jednocześnie pędzi i się zatrzymuje. Trzy miesiące to niby krótko, a tyle już się wydarzyło

Te pierwsze miesiące zostają w pamięci na zawsze

Ooo , ale super . To będziesz miała parkę jak się sprawdzi :heart_eyes: :heart_eyes:

Te pierwsze miesiące są niesamowite, dziecko zmienia się wtedy z dnia na dzień.

1 polubienie

Mój mąż stwierdził, że on to by już mógł mieć drugie dziecko, bo Franek już jest taki duży (3 miesiące) :sweat_smile:

Mój synek też ma 3 miesiące i patrząc na to jakim był maluchem jak się urodził, to teraz faktycznie jest już duży i już nawet jakby coś czaił jak się z nim gada :sweat_smile:

1 polubienie

To prawda, te pierwsze miesiące lecą jak szalone Maluchy tak szybko rosną i zaczynają reagować na świat to niesamowite obserwować, jak się rozwijają

1 polubienie

To prawda… moja córka też dopiero co się urodziła, a jutro kończy już pół roku i dziś zaczęła raczkować :hear_no_evil:

Ja teraz rozpływam się na widok tych pierwszych bezzębnych uśmiechów. Możesz padać na twarz, ale jak widzisz te radosne oczka i te radosne minki to wszystko wynagradza :star_struck:

No właśnie szczególnie w tych pierwszych dniach ten czas strasznie ucieka a dzieci tak szybko rosną. Przy drugim dziecku obiecałam sobie bardziej cieszyć się tym czasem. Przy pierwszym nie mogłam się doczekać aż się będzie bawić siadać jeść chodzić u myślę że przez to bardziej mi to wszystko uciekło.

Ooo to teraz się zacznie :see_no_evil::heart_eyes_cat:

To samo sobie powiedziałam , że przy drugim będę korzystać z każdej niemowlęcej chwili to tak szybko zleci

1 polubienie

Tym bardziej, że przy drugim dziecku tego czasu jest na starcie dużo mniej, bo przecież musisz go dzielić też ze starszakiem.

Hahaha, nooo pewnie tak. Jeszcze nie raczkuje, a to już taka kaskaderka jest, że szok :rofl:

Ja od zawsze chyba kupuje w Pepco takie klasyczne beżowe albumy , są tanie i poprostu ładne , na półce ładnej wyglądają bo wszytskie są takie same