mi tez ta ciąża jakoś szybciej nie dawno były wymioty a tu już zostały ze 3 miesiące tylko
dla tego trzeba cenić każde chwile
A co będziesz miała ?
A ja dokładnie 3 miesiące temu urodziłam, z jednej strony już mam wrażenie, że synek jest z nami od zawsze, a z drugiej przecież dopiero co byłam w ciąży…
Prawdopodobnie dziewczynkę
To niesamowite, jak czas po porodzie jednocześnie pędzi i się zatrzymuje. Trzy miesiące to niby krótko, a tyle już się wydarzyło
Te pierwsze miesiące zostają w pamięci na zawsze
Ooo , ale super . To będziesz miała parkę jak się sprawdzi
Te pierwsze miesiące są niesamowite, dziecko zmienia się wtedy z dnia na dzień.
Mój mąż stwierdził, że on to by już mógł mieć drugie dziecko, bo Franek już jest taki duży (3 miesiące)
Mój synek też ma 3 miesiące i patrząc na to jakim był maluchem jak się urodził, to teraz faktycznie jest już duży i już nawet jakby coś czaił jak się z nim gada
To prawda, te pierwsze miesiące lecą jak szalone Maluchy tak szybko rosną i zaczynają reagować na świat to niesamowite obserwować, jak się rozwijają
To prawda… moja córka też dopiero co się urodziła, a jutro kończy już pół roku i dziś zaczęła raczkować
Ja teraz rozpływam się na widok tych pierwszych bezzębnych uśmiechów. Możesz padać na twarz, ale jak widzisz te radosne oczka i te radosne minki to wszystko wynagradza
No właśnie szczególnie w tych pierwszych dniach ten czas strasznie ucieka a dzieci tak szybko rosną. Przy drugim dziecku obiecałam sobie bardziej cieszyć się tym czasem. Przy pierwszym nie mogłam się doczekać aż się będzie bawić siadać jeść chodzić u myślę że przez to bardziej mi to wszystko uciekło.
Ooo to teraz się zacznie
To samo sobie powiedziałam , że przy drugim będę korzystać z każdej niemowlęcej chwili to tak szybko zleci
Tym bardziej, że przy drugim dziecku tego czasu jest na starcie dużo mniej, bo przecież musisz go dzielić też ze starszakiem.
Hahaha, nooo pewnie tak. Jeszcze nie raczkuje, a to już taka kaskaderka jest, że szok
Ja od zawsze chyba kupuje w Pepco takie klasyczne beżowe albumy , są tanie i poprostu ładne , na półce ładnej wyglądają bo wszytskie są takie same