Fotoksiążka polecajka

No tak na szybko to zbawienne

W rossmannie drogo i ta jakość też nie jest jakaś mega super jak dla mnie ale na szybko zdecydowanie ratyją sytuację. Ja zazwyczaj w empik foto drukowałam muszę sprobować w uwolnij kolory

3 polubienia

No jednak jak chcesz mieć fajnie zrobione to to jest pochłaniacz czasu ale później efekt taki że warto

1 polubienie

A też jest , że jak się zamówi większą ilość to taniej wychodzi?

1 polubienie

Jeszcze tam nic nie zamawiałam , muszę pozbierać więcej zdjęć

1 polubienie

Jeśli chodzi o uwolnij kolory to bodajze przy 200 odbitkach jest cena 48zl za taka ilosc :slight_smile: takze wydaje mi się spoko.
Przynajmniej ja tak mam na koncie :slight_smile:
Plus jakis kod na odbitki ogolnie.

3 polubienia

No to cena świetna jak za tyle zdjęci :open_mouth:

Mega cena, musze koniecznie spróbować kolejnym razem. A jaki rozmair odbitek zazwyczaj bierzecie?

Ja 10×15 bodajże:) taki mam rozniar folojki na zdjecia w albumie

1 polubienie

No jest pochłaniacz czasu i wiem że warto tylko trzeba się zmobilizować a ja sobie wyznaczam terminy i one tak sobie przechodzą na następne :laughing:

3 polubienia

No u mnie totalnie to samo haha

1 polubienie

Ja tam mówię na to prokrastynacja tak jakoś mniej wyrzutowo brzmi xd

2 polubienia

Może komuś się przyda

2 polubienia

Ja zamawiam na empiku co roku i jestem bardzo zadowolona a dodatkowo często są promocje

ja widziałam ze teś są znizki na empik foto w zabce … można wymienić za zabsy

Tak samo na aplikacji InPost można wymienić punkty na 10 zł rabatu do Empika

Oo super , bo miałam wywoływać zdjęcia to skorzystam .

1 polubienie

Ja cały czas chce wywołać zdjęcia , ale chyba dopiero to zrobię jak będzie padać bo teraz korzystamy ile idzie ze spacerków. Ale teraz dopiero widzę , że to do 3.09

Ja mam już wybrane zdjęcia do wywołania bo chce wkleić w pamiątkową książkę :smiling_face::upside_down_face:

To już połowa sukcesu teraz zamówić i czekać :laughing: fajnie że przychodzą w takiej kolejności w jakiej zamawiasz i łatwo wtedy wkładać do albumu