Superczas No tylko cytryna smaczna nawet. Moja córka o tak.dobie zje kawałek więc jej by to nie odrzuciło
Mnie po odstawieniu córki też mleko jeszcze kapało jak nacisnęłam trwało to ok 3 miesięcy mojej znajomej natomiast pół roku po odstawienia córki nadal pokarm kapal.
Ja słyszałam też że smarują kobiety brodawki musztarda żeby dzieciątko już nie chciało
Ocet, musztrada, cytryna :Ojestem w szoku :D tylko czy to rzeczywiscie dziala
u mnie mleko było do roku od odstawienia od piersi...to wszystko zalezy od organizmu.
klaudia ja jednak nie mialam odwagi niczym smarowac...po prostu odwracam uwagę i proponuje owoc i warzywa by tylko mała nie dosta ła siedo cycka...dzis tym sposobem jadła rano o 9 a potem o 19..
trzeba po prostu chyba znalesc swój złoty środek na dziecko
U nas córka na cytrynę się krzywi ale je :)
To cyttyną jej nie oduczysz :D
Też minsie wydaje ze cytryna nezpieczniejsza niż ocet..
Też myślę że cytryna ma nawet sporo witamin a ocet to jednak ocet
Doniwe też mi się wydaje jak pisze DONIwe czasem tzreba po prostu kombinować by dziecko zapomniało o rutynie jaką jest cyc
No dokładnie :D
próbuj może się uda
Odstawianie to na pewmo latwe nie kest. Ja powoli bede sie za to brac
Z tego co słyszałam od przyjaciółek to ciezka droga. U nich to trwało w nieskończoność gdy już podjęły decyzję,ze odstawiają
Też się tego obawiam
Będzie dobrze
Czym dłużej się karmi tym zapewne jest to bardziej ciężkie. Ja byłam zmuszona odstawić po 2 miesiącach dlatego i przejść na mm to też byli trudne ale kiedyś i tak musi do tego dojść. Wiadomo, że mleko matki jest najlepsze dla dziecka
Czym dłużej tym lepiej dla dziecka
U mnie trwalo to ponad 2 miesiące i dopiero przestał pokarm lecieć