Jak Wasze samopoczucie 💖?

Puść totolotka we wrześniu !:heart_eyes:

1 polubienie

U nas w październiku 10 lat razem :heart:
W lipcu 4 lata po ślubie były :bride_with_veil:t2::person_in_tuxedo:t2:

2 polubienia

Okrągła rocznica !:heart_eyes::face_holding_back_tears:

1 polubienie

To u nas w styczniu 3 lata po ślubie :smiley: ciekawa jestem czy nie będziemy spędzać rocznicy na porodówce. :rofl:

2 polubienia

My chcieliśmy, żeby nasza dziewczyna urodziła się w rocznicę ślubu - ale urodziła się 2 tygodnie po :heart::baby:t2:

3 polubienia

No ciekawe ciekawe :smirk: z jednej stronie strasznie fajne ! A z drugiej to wasz dzień :face_holding_back_tears:
@chloria fo nie duża różnica :laughing: nasz miesiąc przed :heart:

1 polubienie

Czyli dobrze kojarzę że starszą mieliście jak jeszcze nie byliście małżeństwem pozostałe dzieciaki są w małżeństwie my tak samo tylko na dwójce się skończyło i raczej skończy :laughing::laughing::laughing:
My 3 rocznice ślubu będziemy mieli w kwietniu

1 polubienie

U nas za rok w sierpniu 10 lat po ślubie :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears: jak ten czas leci :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::smiling_face::face_holding_back_tears:

2 polubienia

Ja mialam w sierpniu 10 rocznicę ślubu a który sierpień? :slight_smile:

1 polubienie

@Mama.kacperka @ewelka8990 Ja 15 sierpnia ! :heart_eyes::heart_eyes:

Ja 27 sierpnia a 14 sierpnia mam urodziny :heart_eyes: :wink:

2 polubienia

To by 27 sierpnia mamy rocznicę związku ! Już 8 lat nam pyklo :heart_eyes::laughing:

Aż łza w oku się kręci jak czytam Wasze staże. Wiadomo też raz jest lepiej a raz gorzej w związku :slight_smile: np ja jestem starej daty i wolę coś wyjaśnić i trwać a nie rozchodzić się po dwóch czy trzech ostrych kłótniach
owocem naszego związku są dwie zdrowie córki <3 <3 na 10 rocznicę urodziłam pierwszą córkę :slight_smile:

1 polubienie

Super prezent na taką okrągłą rocznicę !
Też jestem tego samego zdania ! Czasem idziemy spać pokłóceniu ale to normalne :laughing: u nas na naszej wsi jest jakaś tendencja do rozwodów :laughing: co drugi dom na jedym „osiedlu „ to rozwodnicy i to ludzie straszne daty :laughing:

Pierwsza córka jest z poprzedniego związku druga córka urodziła się 5 miesięcy po naszym ślubie :smiley: także na ślubie byłam już w ciąży :smile:
@karolina27034 no mąż już myślał do jakiej restauracji pojdziemy na 3 rocznicę :laughing: bo co rocznicę chcemy iść do innej w naszym mieście :smile:

1 polubienie

Na porodówce też jest dobre jedzienie :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

U mnie było akurat pyszne :smiley: nie narzekałam na nic :face_with_peeking_eye:

Tak lepiej niech on się szykuje na porodówkę a nie wymyśla restauracje :laughing::laughing::laughing:

1 polubienie

A co robicie na rocznice ? My na rocznice nie kupowaliśmy sobie prezentów tylko jakiś wspólny wypad czy wyjazd a nie wiem jak teraz będzie

My zawsze gdzieś jechaliśmy na weekend :face_holding_back_tears: zawsze to było jakieś polskie miasto :face_holding_back_tears:

1 polubienie