karuzela dostosowana do wieku, demontuje się części by sprzęt pełnił różne funkcje.
ja sie zastanawiam własnie nad zakupem czegoś z projektorem na gwiazdkę czas leci a ja sie zastanawiam;)
w oko póki co wpadł mi miś chicco ale nie wiem czy nie lepsze coś innego;)
AGATAAR polecała projektor grzybek z angelcare my się skusimy
nom, ja jestem w szoku jak takie małe coś potrafi oświetlić cały pokój. grzybek jest z pabobo, to nowa marka od angelcare :) mają większe projektory, ale naprawdę ten daje radę.
kupiłam już ten z chicco bo sie zastanawiam a tu mało czasu na zakupy zostało;) paczki idą coraz dłuzej nie do tych paczkomatów co trzeba bo sa przepełnione;( wiec chyba ostatni dzwonek
AnitaP ale chicco z karuzelką od razu tak?
nie włąsnie kupiłam z misiem ;)
bo sie zastanawiałam nad karuzelą mam taka starą jeszcze po córce, ale malutka ją lubi to moze skzoda by ja było zmieniać;) dlatego projektor z misiem i kołysankami opinnie ma dobre wiec mozę i u nas się sprawdzi;)
Była karuzela w konkursie Śpij spokojnie czy coś takiego. Mi się niestety nie udało bo trzeba było znowu coś napisać, także niestety nie pomogę :(
Ja teraz kupiłam osobno projektor właśnie z możliwością przerobienia na lampkę nocną. Syn dostanie pod choinkę od wujka także zobaczę czy się sprawdzi.
Teraz tyle tych paczek że paczkomaty przepełnione. Kurierzy pracują już nawet w soboty.
Ja wybrałam karuzele chicoo w kolorze beżowym. Moja córeczka bardzo polubiła melodię, którą posiada karuzela a stonowany kolor maskotek nie pobudza jej przed snem ani gdy się wybudzi
Madzia a Ty jaki ten projektor z funkcją lampki? bo jestesmy na etapie zamawiania
My mamy tą z canpola była do wygrania jakiś czas temu. Jest super ma dużo melodi chyba 25, jest pilot gdzie nie musisz wstawać aby znów ją włączyć, ma projektor jest ogólnie super polecam ( opinnia mojej siostry bo przekazaliśmy ja własnie jej, bo niedawno urodziła, a my będziemy mieli okazję ją za jakiś czas testować)
MamaRóżaMiki ja kupiłam taki zwykły na allegro w formie kuli. Nic szczególnego, ale podobno zajmuje mało miejsca i nie był drogi. Nie wiem też na ile się to w ogóle maluchowi spodoba. Wkleiłam zdjęcie.
Ja mam nianię elektryczną z projektorem firmy Vtech. Fajnie się sprawdza, nie zajmuje dużo miejsca bo w jednym urządzeniu mam nianię, projektor i piosenki ;)
Roz_ane nawet nie wiedziałam żesą takie nianie z projektorem:) z kołysankami widziałam. Madzia1991 ten projektor się spoko i cenowo ok,podoba mi się ze wyglądem nie taka zabaweczka
Super wygląda
hm.. też mam vtecha ale nie odkryłam tam projektora.. pewnie inny model.
Też mam V techa ale domyslalm się ze to najdorszy model. Ja kupiłam po prostu nianie. Bo juz opcja z kolsankami chba 150zł to juz stiwerdziłam bez sensu.
Ta niania która mam kosztowała właśnie 150 zł ale była na promocji zamiast 300 zł
A gdzie kupiłyście te nianie i ile mają zasięgu ?
Właśnie dlatego wybrałam ten projektor bo nawet fajnie wygląda, cena nie zwala z nóg i jest malutki. Jak odebrałam paczkę to byłam zdziwiona że to takie zgrabne. Mało miejsca będzie przynajmniej zajmować.