Jaka u was pogoda?

Na to też nie mam miejsca :joy::joy: my mamy małe 2pok mieszkanie :see_no_evil:

To juz ni mam pomysłów :face_with_peeking_eye:

No po prostu będę bez dyniowego kubka :joy:

Ale jak to bez takiego kubka w jesieni ! :sob:

U nas dziś ciepło nawet i słonecznie ale nie gorąco. Jesteśmy po szczepieniu i trochę jest syn markotny

Moja na początku się śmiała , a teraz płacze :face_with_peeking_eye: my używamy tylko sudocrem . A tego kubka twojego szukałam wczoraj w Pepco i nie ma takich ładnych :frowning:

Ja jeszcze nie byłam :frowning: oby były w moim bo cena i wygląd ładny !
A czemu płaczę ?

1 polubienie

U nas coś się chmurzy. Ale w niedzielę planujemy ZOO z naszym bąbelkiem

Oo to super że się wybieracie ! Oby jeszcze była pogoda :slight_smile:
U nas przelotnie pada :confused: Ale jest tak przyjemnie

Mam nadzieję że zwierzątka nie będą się chować bo nie ma być upału

U nas też tak dziś. Wyszłam na spacer ale nawet to dziś nie zadziałało na sen, a że zaczęło kropić to wróciłam być poduszką do domu :disappointed:

Będzie się przyjemnie chodziło
@BeataSt ja tylko przewietrzyłam pokój :frowning: i łączę się z Tobą jako poduszka !

1 polubienie

No nie wiem , nie lubi tego :see_no_evil: ale dzisiaj okropna pogoda chciałam iść na spacer i deszcz zaczął padać

Aa w sensie nie lubi kropić nosa ! Ja chyba raz zbyt nachalnie zakropiłam i teraz też nie lubi

U nas nosek to ładnie daje sobie kropić, oczek nie lubi bardzo.
@karolina27034 ale przynajmniej dziś dwie drzemki sensowne będzie miała kruszyna… Liczę że na wieczór się uda chociaż na pół nocy ją odłożyć

2 polubienia

Moja się tak fajnie uśmiechała , że chciałam następnym razem to nagrać i się nie udało już .
@BeataSt oj moja też nie lubi oczek, jak jej przemywam to Jezu jaka afera na pół osiedla :face_with_peeking_eye:

Mały człowieczek :face_holding_back_tears: poszłam zrobić obiad i on od razu się obudził biedny i z tatą to już nie to samo :frowning: to przeziębienie go wykańcza

Moj już wrócił ze żłobka i rozrabia :grin: Zachmurzyło się i się wybieramy na obiadek bo nie miałam czasu gotować

O jakiego masz przytulaska

Wolę przytulanki z wyboru a nie przymusu :see_no_evil: nie wiem co jej się stało że od 3dni tylko tak