ja też zakupiłam tekie termopakowanie sprawdza sie rewelacyjnie dłuższe spacery i wyjazdy
Bardzo sprawdza sie w chłodne jesienne dni i zimą.
zgadzam sie z wami ,ze termoopakowanie sie sprawdza, ale tez swietnym rozwiazaniem jest termos np z tt trzyma cieplo ok 12 godzin, ostatnio znalazlam w rossmanie gotowe juz mleko w kartoniku z nestle
ja karmie piersią więc nie mam problemu
ja sprawdziłam opakowanie termoaktywne-na krótsze wypady, na dłuższe, np. wyjazd na urlop z dzieckiem, gdy dłużej jedziemy autem- świetnie sprawdza się termos
Termos na dłuższy wyjazd a na spacer sprawdza sie torbacanpolu.
ja do auta też biorę wodę w termosie, a jak na krócej to mamy termoizolacyjną torbę canpol i długo utrzymuje ciepło mleczka
dobrze że ja nie potrzebuje takich cudeniek,ale pomyslę nad tym na przyszłość ![]()
wode biore w butelce a proszek do zrobienia mleczka wsypuje do pojemnika na mocz i lecimy na spacerek
ja zabieram ze sobą wodę lub herbatkę, ale jak na razie głownie jest pierś
my na spacerku obowiazkowo duzo soczku w butli…niestety z niekapka nie chce pic…
moja starsza córeczka nauczyła sie w koncu pic z tagiego kupka 360, super sie sprawdza i dzieki temu bedzie jej latwiej przejsc do zwyklego kubka
Ja mam zamiar właśnie mojej taki kupić. Ciekawe czy sobie z niego da rade pić.
dla mnie niekapek to jeszcze kosmos bo mały w ogóle nie jarzy jak sie z niego pije
wodę na spacerek zawsze dobrze zabrać i mała buteleczka też się przyda, kiedy mama np nie lu\ubi karmić piersią w miejscach publicznych
Dobór odpowiedniego kubka dla malucha to wyzwanie, a butlę warto mieć pod ręką.
butelka nie powinna też być za duża żeby dziecko później samodzielnie mogło się napić
Fajne są te termopojemniki do przechowywania butli z mlekiem w cieple.
taki termo pojemnik nawet chroni przed upałem
Mój synek nie wziął butki do ust