My też mamy zdjęcie z Mikołajem!
byliśmy z córką na jarmarku świątecznym i myślałam, że może będzie się bać, bo to przecież 10 miesięczny maluch, ale poszła od razu do Mikołaja na kolana ![]()
To super ze sie nie bała moj synek ma 4 lata i z daleka to jeszcze pomacha, usmiechnie sie ale na kolana w życiu nie usiadzie ![]()
![]()
Wiesz ale to chyba też zależy od wieku. Mam wrażenie, że dziecko takie do roku, jeszcze nie bardzo tak rozróżnia, że to obcy i że to może być zagrożenie, a czterolatek już troszkę tego świata poznał i może się bać czy wstydzić ![]()
Też mam takie wrażenie , że to jescze za szybko
Dziewczyny a była któraś z Was z dziećmi w https://funzeum.pl/ w Gliwicach? Właśnie zobaczyłam to na IG i nooo zrobiło to wrażenie na mnie ![]()
Zdecydowanie teatr. Sa swietne sprktakle specjalnie dla malych dzieci. Corka była maja 3 latka, sa to spektakle tz. Baby scena. Mamy blisko do Będzina do Teatru Dzieci Zagłębia.
Kino dla przedszkolaka moze być za wczesnie. W tym rpku na 5 urodziny siostry zabrały córke do kina i stwierdzilismy, ze za wcześnie. Ale wszystko zależy od bajki też.