My szampon i zarazem płyn do kąpieli Nivea Baby. Jest delikatny, nie szczypie w oczka do tego super się pieni i ma piękny zapach
My używamy kosmetyków z HiPP i jestem zadowolona
Każde dziecko może uczulić co innego i właściwie ciężko powiedzieć co będzie kogo uczulać. Jedno dziecko będzie dobrze tolerować dany kosmetyk a inne może ono uczulać. U nas póki co najlepiej sprawdza się płyn i szampon 2w1 marki HiPP i jestem bardzo zadowolona. Ma na prawdę dobry skład, nie szczypie w oczka i dodatkowo pięknie pachnie
Ja również kupiłam produkty z HIPP , mam nadzieje ze moje dziewczyny będą dobrze go znosic , bo jednak z wielu produktów ma dobre opinie i świetny skład .
Marta hipp ma dobry skład więc wśród tych innych płynów na prawdę dobrze wypada więc może nie będzie alergii aczkolwiek różnie to bywa każde dziecko inaczej reaguje
Ja mam firmy dzidziuś ale opinie mogę dopiero dać za jakiś czas jak wypróbuję na moim maluchu:)
Babydream ma fajny skład i w zasadzie cena też nie jest duża więc się opłaca z kolei nivea średni ten skład ma niekiedy aż trochę kiepski dla skóry więc warto kierować się składem też:) hipp też super szczególnie ta kaczuszka z mydłem w piance jest mega.
A apropo nie pamiętam gdzie ale pisałam że szukam mydła bananowego w piance i znalazłam! W biedronce jest!
Nivea wydaje mi się, że kiedyś miał lepszy skład i pewnie teraz wykorzystują wyrobioną markę.
Rena być może bo niekiedy firmy jak już zyskają popularność zmieniają skład na gorszy bo taniej wychodzi produkcja …
Niestety, macie dziewczyny racje, to stosunkowo czesta praktyka… Najpierw zdobyc zaufanie klienta, przyzwyczaic go do marki, a potem ciac koszty.
Również się z wami zgodzę te większe firmy już się dorobiły renomy i się przestają starać:)
Z kosmetykami firmy ziajka mam wrażenie, że jest podobnie…
Z Dove Baby też są fajne produkty
Dominika ziajka nie ma składów dobrych w większości procz może paru produktów np pasty z aminofruorkiem
Nawet emolium skład ma średni albo fatalny…
Dlatego właśnie to napisałam Aiisa, bo moim zdaniem ziajka się popsuła bardzo…
Musze z przykroscia sie z Wami zgodzic, ze ziajka niestety to nie jest jakas szczegolnie dobra marka a szkoda bardzo, bo ja zawsze staram sie wspierac polskie firmy, ale niestety nie kosztem moich dzieci i jesli sklad jest nienajlepszy to wybieram po skladzie.
Tak Ziaja się popsuła niestety
Dominika i to nie tylko Ziajka dla dzieci ale te z produkty Ziaja się zmieniły na gorsze moim zdaniem też bo kiedyś używałam A teraz to już nie to samo
Zgodzę się z wami niestety czasami tak jest że tną po kosztach żeby było tanio , klient już pozyskany a później tak jest a nie inaczej . Nawet ostatnio oglądałam film z Lopez “teraz albo nigdy” i jest wątek apropo kosmetyków . Miły film na nudne wieczory. My używamy kosmetyków z hippa ale niestety u mnie w Rossmanie jakieś przemeblowanie zrobili i mniej miejsca i już tych produktów nie ma ;/
Być może pati1990 produkty z Hippa dojada w nowych opakowaniach . Tak często jest wlasnie robione , na chwile znikają a za chwile będzie “Nowość”. Raczej watpie ze te produkty by okroili w sprzedaży