Kremy z filtrem UV dla niemowląt

Też nie widziałam, nowości dla mnnie:)

Ja kupiłam sztyft przeciwsłoneczny z AA LAAB
Ale nie jestem zadowolona , ciężko się rozsmarowuje

Ja mam mustella sztyft na zimę i ma ten plus że smarujesz prosto na buźkę nie musisz palcami tego robić. Raz że wygodniej bo palce nie da brudne a po drugie nie dotykasz tymi swoimi rękami dziecka

Ja o takich sztyftach dowoedzialam sie tutaj na forum :grinning:

1 polubienie

I właśnie po to jest forum :smiley::smiley: każda z nas o czymś się tutaj dowiedziała o czym wcześniej pojęcia nie miała

1 polubienie

Dlatego ja sie mega ciesze ze w polowie pierwszej ciąży tutaj trafilam :heart:

1 polubienie

Ooo w takim razie muszę wypróbować!

Używaliśmy dzisiaj tą kulkę z rossmanna na niemowlaku i 4 latku . Oboje widać że nie są czerwoni od słońca , skóra się nie kleiła . Także jestem bardzo zadowolona polecam :wink:

A tak w ogóle to było dziś u nas 30 stopni i dzieci w długich rękawach :pensive::pensive:

Czyli działa. Powiem ci że mój też chodził dzisiaj w długim rękawie co prawda cienkim ale jednak. Jest w trakcie kończącej się choroby i było mu zimno. Ręce jak lody i dam mówi że zimno więc założyłam mu długi rękaw. Jedna pani też na mnie dziwnie spojrzała jak widziała matkę na ramiączkach i dziecko z długim rękawem ale c miałam zrobić.

To też mamy :wink:
Piekny zapach i co wazne bez wody

Jak dziecko ci mówi że zimno to wiesz inaczej, ale nie maluszki w wózku . Dzięki Bogu nie widać już pieluszek na wózkach :scream:

a polecacie jeszcze jakieś dobre kremy z filtrem ale z zaznaczeniem aby nie bielily takie na codzień

Ok widać jeszcze widać pieluszki niestety i przykrywane nosidełka zwłaszcza przez babcie

Wszystkie filtry mineralne przeznaczone dla dzieci do 2 lat są bielące. Jeżeli chcesz nie bielacy wybierz filtr chemiczny ale on jest polecany dopiero od 2 roku życia. Sprawdź sobie na pan tabletka

Dramat jak ludzie nie myślą …

on bardzo uczula :frowning:
w ogole mam wrazenie ze wszystkie kosmetyki z aaa uczulaja…

Tak tyle się o tym mówi a jeszcze się zdarzają takie sytuacje

1 polubienie

My uzywamy kremiku z kolastyny. Ladnie sie rozprowadza i buźka też nie jest Biała po tym kremie. Najważniejsze że opiera sie na filtrach mineralnych bo takie są polecane dla dzieci :blush: chemiczne mogą podrażniać i jakoś tam wpłynąć niekorzystnie na zdrowie dziecka ale sie nie zgłębiałam

Dlatego warto zawsze czytac skład kosmetyków, ktore się kupuje dla dziecka.

ojjj tak czarny wózek latem i na tym pieluszka nooo dramat