My używamy w sumie rodzinnie Emotopic 50
Ja dostałam w prezencie z mustelli ale poczytałam sobie o tych filtrach i kupiłam małemu inny a ten sama używam:)
Właśnie dlatego szukam też innego, muszę popatrzeć dziś w sklepie bo nie dość że muszę zmienić to wakacje już tuż tuż a ja w lesie z zakupami wyjazdowymi i pakowaniem
Tak, nie wyobrażam sobie nie używać. Mamy krem pharmaceris 50+, jest to krem mineralny, odpowiedni właśnie dla niemowląt
Ja wpisywałam na tiktoku i oglądałam kilka filmików dla porównania. Ponoć na PanTabletka też można znaleźć:)
My rowniez uzywamy 50tki
Dokładnie jest najlepszy dla dzieci
Dermedic sunbrella, ogólnie dla maluszka to tak jak dziewczyny pisały powinien być kosmetyk z filtrem mineralnym - jedynie ich minusem jest, że te mineralne zostawiają takie białe ślady na skórze po rozsmarowaniu.
A jeśli chodzi o ochronę to ja zawsze wybieram spf 50 dla całej rodziny.
Ja też szczególnie jak jedziemy gdzie na południe Europy i dalej, raz na wakacjach w Turcji z mężem zapomnieliśmy się posmarować stwierdzając że w sumie słońca nie ma i jest lekki wiatr, potem szukaliśmy pantenolu ![]()
Ja też go używam. Dla.mnie się dobrze rozsmarowuje, trochę bieli ale do przeżycia. A te sztyfty z Musteli to są kolorowe? Czy normalnie przezroczysty?
Ojej tam to niestety spf to podstawa
W Turcji bywa zdradliwe to słońce. Zresztą pamiętam ostatni dzień na wakacjach w Grecji “a po co smarować nogi”. Myślałam że nie dolce do domu. Spodnie mi się wbijawy w skórę. A potem przez miesiąc skóra schodziła płachtami. 50 filtr to min. Dla nas
Ja też , tylko nie lubię tych bielących
Przezroczysty jest ![]()
Oj tak, my jeszcze po tym spaleniu się za 2 dni wycieczkę mieliśmy wykupioną do pamukale ![]()
Ja mało kiedy smaruje się ochronnym i zawsze jestem brązowa
To zależy już od skóry, szczególnie te jasne karnację opalają się na czerwono i też one potrzebują lepszej ochrony
A jakie znacie jeszcze dobre nie bielące , z 50 spf oprócz sztyft z musteli
Zdrowe to nie jest dla skóry