Miesiączka po porodzie

Mi teraz wróciła po nie całych 4 miesiącach. Karmie piersią. Po pierwszym dziecku też mi jakoś szybko wróciła a też karmiłam

Ojej! Podziwiam, że znalazłaś na to tyle czasu! Ja jestem kpi od 6 miesięcy i ściągam tylko 3 razy dziennie i mleka przez te 3 ściągnięcia starczy na cały dzień.

@Mika1 sama nie wiem jak :face_with_peeking_eye:
moze dlatego ze chociażby bujamie dziecka w baby hug nogami dawalo mita ''chwile" by odciagnac
po nocach tez wstawalam pozniej chodzilam jak zombie
za jakis czas odpuscilam wkekszosc nocnych i odciagalam po okolo 8 razy jak juz wcale nie kp tylko kpi
ale co bym nie zrobiła to i tak nie wystarczylo by wykatmic moim
chyba jednak sen odpoczynek a raczej ich brak odbily sie na ilosci plus pozniej coraz gorzej wspolpracujacy laktator
w zyciu wczesniej bym nie pomyslala ze czlowiek tyle jest wstanie poswiecic i zyc na oparach dla malucha

Ja na początku też ścigałam 10. Razy ale teraz ścigam te 6-7 razy i małej starcza a ja mam troszkę więcej czasu żeby coś zrobić :thinking:

Bardzo się cieszę że wiele z Was dostała tak późno miesiączkę, liczę że będę również w tym gronie :smiling_face_with_three_hearts: póki co rozpoczynam czwarty miesiąc bez, z czego aż miesiąc się oczyszczłam po porodzie :disappointed:

Moja koleżanka dostała okresu 3 msc po porodzie :sweat_smile:

Oby jak najdłużej bez, sama jestem ciekawa kiedy ja dostanę ale mi się nie śpieszy .

1 polubienie

Ja tam nie muszę też tak szybko dostawać :laughing: wygodne to haha

Dokładnie, okres jest okropny :see_no_evil::see_no_evil:

Ja jak narazie jeszce tez nie dostałam , a już 8 miesiąc leci , tak że super :smiling_face:

3 polubienia