No to super
czasem perełki się znajdą
Nooo muszę powiedzieć że jestem miło zaskoczona. A pierwszy raz kupowałam tak
Jeszcze jak się będziesz logować codziennie i napiszesz opinie o produkcie który kupiłaś najlepiej ze zdjęciem to dostaniesz punkty które wymieniasz przy kolejnych zakupach i masz ciut taniej
Oooo to nie wiedziałam nawet że też mają takie dodatkowe upusty za opinie i logowanie
A mi się z pepcko nawet sprawdza ![]()
ja kupiłam jeden z pepco i jeden z action na próbę
zobaczymy `
Jaką zamówiłaś? Pokażesz?![]()
Noo pokaz, bo ja tez ide 1 sierpnia na weselicho i nie mam pomysłu w ogole na siebie
Też je mamy i polecam
a dla Małego mam z pepco reczniki i sa super
Ooo i serio tylko 33 zł ? Szok
bardzo ładna
i super że dobrze leży
Oo śliczna , ja lubię kupować tam sukienki i super są te darmowe zwroty
@Mamuska357
O mega, super wygląda ![]()
Fajna. Na shein są super rzeczy ale trafia się też badziewie. Nigdy nie ma problemu ze zwrotem i szybko kasę zwracają. Jak będziesz sobie coś jeszcze kupować to patrz na zdjęcia które dodają dziewczyny które już kupiły i na ich opinie. O w te gwiazdki
@Karcia
Ja z SHEIN ubielbaim dodatki! ![]()
I podziwiam dziewczyny co mają nosa do ubrań ![]()
Moja córka ubiera się w 80% na shein. Ja jak zamawiam to zawsze 7-8 sukienek. Wybieram jedna a resztę odsyłam. Paczkomatem za darmo i pieniądze są w kilka dni. Wiec zawsze się coś wybierze
ja z shein kupuję już tylko kolczyki i jakieś duperele do domu, ale to i tak częściej na temu
ubrań już nie kupuję z wielu względów, po pierwsze w większości to poliester a noszenie sztucznych materiałów mi nie pasuje, po drugie czytałam że oni te ubrania „konserwują” w jakiejś groźnej chemii więc przed założeniem powinno się wielokrotnie wyprać
ale fakt, fasony są śliczne!
Taaaak wiem. Bo ja sobie wybrałam inną sukienkę i przez przypadek weszłam w zdjęcia
i jak zobaczyłam jak wygląda to zmieniłam zdanie i kupiłam tą ![]()
niektóre wyglądają pięknie.m na zdjęciach a potem średnio wyglądają.
Jeszcze nie wypróbowałam zwrotów
nie było potrzeby
@Mama.kacperka @chloria @Magdallenka0897 ta leży pięknie i ma piękny butelkowy kolor. Minusem jest skład bo jest poliestrowa ale na raz będzie. W
h&M czy Reserved też są poliestrowe a dużo droższe ![]()
Piękny kolor , i zwiewna się wydaje a to ważne w tańcu żeby człowiek się aż tak nie upocił ![]()
![]()
a poliester to większość sukien ma czy to właśnie hm czy reserved czy zara i made in china czy Bangladesz ![]()
![]()
Zwiewna jest no i cena super. A przyda się i na inne wyjścia.