U mnie było tak samo zapowiadali burzę z ulewami, a tu od rana piękne słońce. Pogoda chyba sama nie wie, co chce robić ![]()
Też czekam za deszczem suszą straszna , nie lubię jak jest tak sucho oddychać się nie da w powietrzu tyle pyłków
Tak zdecydowaniw deszcz jest potrzebny. Ale spokojnu deszcz a nie zwariowana pogoda z burzami i mega ulewami.
Teraz pogoda jest taka, że jak już zacznie padać, to ciągnie się tygodniami, a jak przyjdzie słońce, to od razu taki upał, że zaraz po nim burze i wichury. Brakuje takiego spokojnego, umiarkowanego klimatu wszystko albo skrajnie sucho, albo zalane.
Z tą pogodą to rzeczywiście jest śmiesznie. Nie ma takiej akuratnej pogody żeby było z 20 stopni i delikatne słoneczko, ze skrajności w skrajność.
niestety ale teraz jest tak albo deszczu nie ma długo albo jak przyjdzie to jakieś anomalia pogodowe
niestety na sile żywiołu nie mamy wpływu ;/
Ja często nogi w chłodnej wodzie moczyłam
Ja też tak robiłam. Mega ulga, zwłaszcza jak nogi były ciężkie albo spuchnięte
Zimy też żadnej porządnej nie było , lubię jak zima to chociaż trochę mrozu aby było
Tak racja te pogody teraz to takie nie adekwatne do por roku niestety
Dokładnie, jak już ma być zima, to niech będzie porządna, trochę mrozu, śnieg, który poleży dłużej niż jeden dzień, a nie ta wieczna plucha i błoto… Z takiej zimy to ani radości, ani klimatu ![]()
no właśnie… nic dodać, nic ująć…
Ale niestety możemy jedynie ponarzekać sobie bo na pogodę wplywu nie mamy
Tak dokładnie , aaaa szkoda ![]()
![]()
![]()
To zdecydowanie ulga w upalne dni ![]()
lubię jak już jest zima żeby chociaż minimum było te -10 stopni , a nie cala na plusie , to tez chorób zaraz więcej
Dokładnie, lepiej jak już trzyma porządny mróz niż ta byle jaka zima z wilgocią i chorobami
Ale słońce już by się przydało co da trochę energii
Zgadzam się, trochę słońca naprawdę by dodało energii i poprawiło nastrój! Oby jak szybciej wróciło a nie ciągle deszcz