Netflix

uwielbiam bardzo dużo fajnych filmów

Polecacie jakieś fajne ciekawe filmy/bajki świąteczne ?

Jak bajka to express polarny! Uwielbiam :smiling_face_with_three_hearts: co roku oglądamy z mężem :grinning:
A film to Uwierz w Mikołaja - na netflixie powinna być pierwsza cześć, a druga jest właśnie w kinach, bardzo przyjemny polski film :grinning:

2 polubienia

No właśnie widziałam ten film w kinie, może uda nam się mała dać do ciotki i się wybierzemy na niego w ten weekend :smiley: a tej bajki nie oglądaliśmy, dzięki za polecenie - można obejrzeć na netflixie?

Polecam polecam! A jak lubisz czytać książki, bo ten film jest na podstawie książki to polecam - Uwierz w Mikołaja - Magdaleny Witkiewicz, bardzo ciepła historia :heart_eyes:

Express polarny - powinien być na netflixie, świetny na wieczór z dzieciakami :heart_eyes:

1 polubienie

Ooo, dobrze wiedzieć ! Dziękuję za polecajki

Jak ze świątecznym akcentem to “Artur ratuje gwiazdkę”. Ale ten film ma już trochę lat :slight_smile:

1 polubienie

To będziemy mieli co oglądać, dziękuję :smiling_face:

1 polubienie

Ooo muszę go obejrzeć :slight_smile:

1 polubienie

Express polarny jest przepiękny. Razem z kuzynkami nauczyłyśmy się piosenki z pociągu i to jest nasz wigilijny klasyk oprócz kolęd :see_no_evil:

Ja zawsze od 1 grudnia zaczynam maraton ze świątecznymi filmami i mandarynkami :grin: Liczę, że znajdę tu fajne polecajki, to o czym piszą dziewiczy - już oglądałam i również polecam. :blush: Od siebie mogę polecić “Facet na święta” - serial skandynawski, więc specyficzny styl, ale fajny zimowy klimacik :smiling_face_with_three_hearts:

No to Kevin jak co roku :sweat_smile::grinning::see_no_evil:

Zimowa opowieść dla mnie najlepsza !:heart: Oglądam zawsze w okolicach świąt!

To mam dla was taki kalendarz adwentowy :smiling_face_with_three_hearts:

Ja polecam Stanger Things i Stamtąd - bardziej dla fanów fantasy i potworów :sweat_smile:
Filmów “Purpurowe Serce” i “Burleska”. :grinning:

Oglądałam wczoraj “szampańskie święta” i bardzo dobrze mi się oglądało. Często te świąteczne firmy są na jedno kopyto i trącą kiczem, ale ten jest jednym z fajniejszych w mojej ocenie :blush:

Na dniach ma być fajny film „człowiek kontra dziecko” jestem jego bardzo ciekawa

Właśnie na prime video dodali „dom dobry” pamiętam, że ktoś na niego bardzo czekał :slight_smile:

2 polubienia

Oooo! Odpalam, najwyżej wyłączę jak będzie za mocno :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

1 polubienie