Niebanalne prezenty dla babci i dziadka

No tak ale tu nie pojedziesz to wielka obraza będzie. Chociaż i tak pewnie od tamtych wnuków dostanie zdjęcie jak babcia trzyma wnuka na rękach z podpisem, jesteś kochana babciu, no ja nawet takiego zdjęcia nie mam żeby teściowa małego trzymała w ogóle miała go na rękach może z 10 razy w ciągu jego życia. Pamiętam jak pisałaś co było twoją babcią więc się nie dziwię że zachowasz się tak samo. Najchętniej do teściowej to kupiła bym Rafaello i nara no ale ze względu trochę na męża muszę coś kupić. Ale ja tam nie jadę nie zmusi mnie do tego niech se sam jedzie z dziećmi i babci prezent da :laughing:

Ooo poduszki mnie interesują. Wstrzymam się z zamawianiem bo dzisiaj miałam to zrobić. Dzięki

1 polubienie

Wlasnie to jest najgorsze … ze czlowiek jest troszke zmuszony i nie moze dzialac zasada jak Kuba Bogu tak Bog Kubie …
Strasznie to przykre , ze tak musi byc ale no coz . Ale słuchajcie w ogole swieza historyjka, bylam u tej spoko babci na urodzinach z mezem i mała , no i wiadomo byli tez inni goscie , ale nie spodziewlaam sie , ze przyjada tez z moim chrzesniakiem (troche takim na sile , ale zapytali mnie , bo nikogo blizej nie mieli , wiex ogolnie u woda po kisielu) no to mysle sobie kurde glupio tak z pusta reka a , ze sobota i w sumie zadmych sklepow to ciocia zaproponowala mi , ze oni kiedys kupili jakis zestaw lego na promocji w razie wlasnie takiego przypadku . Mysle sobie "uff uratowana " mowi , ze po prostu mi odsprzeda i bedzie git , bo po co kombinowac . No ok , daje mi to lego zebym oderwala ceny zanim oni przyjda a tam 2 ceny , 50 zl i 30 zl (no wiadomo , bylo przecenione) oderwalam je i jakos tak sie zakrecilam , ze zapomnialam jej dac kase . Pisze do niej ile tam mialam wyslac i na ktore konto a ona do mnie 50 :see_no_evil::sweat_smile:
Ja wiem , ze to nie jest jakas wielka kwota , ale poczulam sie jakby chcieli na mnie “zarobic” . Przeciez sama z tym wyskoczyla . A z drugiej strony , zalatwilam od mojwgo brata massse ciuszkow dla ich wnuka , ktory niedawno sie urodzil i sama dolozylam troche zabawek z ktorych mala wyrosla. Nie oczekiwalam wdziecznosci czy czegokolwiek , tym bardziej , ze nie wiedzialam , ze bedzie akurat taka sytuacja . Nie wiem teraz czy ja przesadzam czy serio jest cos na rzeczy , ze to mega nie wporzadku .

2 polubienia

A widzialyscie poduszki 3d :hugs::face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Jak to się mówi wszystko w porządku ale niesmak pozostaje. Wiem co czujesz niby to głupie 20 zł ale jednak chodzi o fakt. Pytanie teraz czy ona też się zakręciła tak jak ty z tymi cenami czy z premedyto zrobiła. Nie przesadzasz że się tak poczułaś, poczuła bym się tak samo. No ale cóż zrobisz

Faktycznie dziwnie wyszlo , moze chciala zarobic a moze myslala ze nie widzialas tych dwoch cen :sweat_smile::rofl:

Wiesz ona sama mowila, ze dorwala na przecenie i , ze wziela to wlasnie na wypadek takiej niezapowiedzianej wizyty malego chlopca :woman_shrugging: tak jak mowisz , niby nic sie nie stalo , ale niesmak pozostal
@ewelka8990 wiedziala wiedziala , bo zrywalam je przy niej i mówiła, ze promka to zal bylo nie wziąć

2 polubienia

Dziwna sprawa, ale może zapytaj wprost ; to ile za to Lego ? Tam była cena 30 prawda? :smiley: i wtedy się zobaczy co odpowie :smiley:

@Wesola95 Nie doczytalas :grin::grin::crazy_face:

Dlatego właśnie niesmak pozostał bo dobrze wiedziała że 30 a kazała wysłać 50 :face_with_raised_eyebrow:
Dziewczyny mąż kręcił nosem że bez napisu torba będzie a mnie się podobają te z motywem kwiatowym więc znalazłam dla teściowej prezent idealny :grin::grin::rofl: kubek na meliske z napisem ,babcia, jaka ja dumna z siebie jestem to pojęcia nie macie :rofl::rofl:

Wtopa! :woman_shrugging: :sweat_smile:

To @asiam1 moglas odpisać ; a nie 30? Wydawało mi się, że było 30 :sweat_smile::smiley:

Wiem, że to już wiercenie dziury, ale ciekawa byłabym reakcji :sweat_smile:

No niby 20 zł, ale tak jak piszecie niesmak pozostaje :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

A juz zaplacilam , te 20 zl wiecej to nie majatek , ale ja tez po prostu nie bede sie wywnetrzac i kombinowac czegos “ekstra” dla nich , bo musialam pojechac , odebrac ciuszki, przejrzec zeby nie bylo niczego z plamami czy cos , posegregowac malej zabawki , zawiesc im i tak jak mówię, nic za to nie chcialam. Tylko i wylacznie sprawic im przyjemnosc . I w sumie nie ma wielkiej tragedi ale tak jak Karcia mowi , po prostu taki niesmak .
@Karcia oooo kubek petarda ! :rofl::rofl: pod spodem mozesz dopisac “wiedzma” i juz 2 w 1 :rofl::rofl:

2 polubienia

Nie kuś. A ciekawe czy jest taki mazak który pod wpływem ciepła się uwidocznnia. Niby piękny kubek babcia parzy se meliske a tu wychodzi pod spodem napis ,WIEDZMA, :rofl::rofl::rofl::rofl: chętnie bym kupiła :crazy_face:

Są takie kubki! Że po nalaniu ciepłego napoju pojawia się dany napis który sama sobie wymyślisz :sweat_smile: ale nie podpuszczam Cię :sweat_smile:

Ew można tam wrzucić zdjęcie wiedźmy a potem udawać, ze o tym nie wiedziałaś i myślałaś, że to zwykły czarny kubek na kawę :sweat_smile:

1 polubienie

Ja w tamtym roku zamówiłam takie fotoksiążki (zebrałam zdjęcia z babciami i dziadkami z całego roku i zrobiłam takie podsumowanie całego roku) :smiling_face_with_three_hearts: bardzo się spodobało :smiling_face_with_three_hearts: a w tym roku nie mam za bardzo pomysłu … muszę poczytać Wasze propozycje :smiling_face:

@Wesola95 @asiam1 dziewczyny przywołuje was do porządku, namawiacie mnie do złego a wiecie że to kuszące propozycje i mogę z nich skorzystać :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 polubienia

Dziewczyny mam hit na dzień babci i dziadka , znalazłam panią , która może wykonać panel na torbę / poduszkę z rysunkiem wykonanym przez dziecko. Wnuk maluje laurkę a kobietka przenosi ją na panel i z tego można uszyć torbę czy poduszkę. Szkoda , że nie można od razu zamówić uszytej torby bo byłoby pewnie sporo chętnych. Może w Internecie jest więcej ogłoszeń z możliwością zamówienia gotowego produktu

1 polubienie

Widziałam je super są. Kurcze już dawno na nie patrzyłam ale były na stronie ,poduszka na zamówienie, czy jakoś tak. Ale na allegro te jest sporo takich. Widziałam też kubki właśnie z własnym rusunkiem. I chyba te poduszki też robi ,fabryka bodziakow, kiedyś patrząc jakieś body rzuciła mi się w oczy

1 polubienie

Idz na calosc :rofl: liczy sie pamiec co nie ? Tak sie mowi :rofl: moze następnym razem lrzemysli swoje zachowanie :woman_shrugging::sweat_smile:

1 polubienie

Ja właśnie przed chwilą znalazłam taką ofertę i niesamowicie mnie zauroczyła torba shopperki na zakupy :slight_smile: ale już zamówiłam dzisiaj bransoletkę , wczoraj kupiłam świece sojową :joy: i jeszcze torba , rozpieszczanie babci na całego :wink:

1 polubienie

Mogłaś zapytać czy przypadkiem nie 30 zł bo oderwałaś taka cenówke z opakowania :face_with_peeking_eye::face_with_hand_over_mouth: no ale wiem, że nawet ja sama bym pewnie nie powiedziala tylko zapłaciła tylke ile napisała i bym olal sprawe ale wewnętrznie bym to przeżywala czy chciała na mnie zarobić czy przeoczyła/ zapomniala :woman_shrugging:t3:

2 polubienia