Oooo! Misze zobaczyć czy jest taki z uszkami do trzymania i kupić córce do żłobka ![]()
A do żłobka kupujesz takie same bidony/kubki jak do domu? nam pani w żłobku przy zapisie mówiła że najlepiej żeby dziecko używało w żłobku takich samych kubków/ bidonów jak w domu, bo często dzieci dostają nowe bidony do żłobka i w żłobku nie wiedzą jak z nich pić. Przyznam szczerze że pomyślałabym o tym, no ale synek ma dopiero 3 miesiące, więc jeszcze mam trochę czasu żeby myśleć o takich rzeczach ![]()
I w domu i w żłobku mamy Canpol. W domu przy posiłkach i tak dajemy z otwartego kubeczka, ale w razie czego bidon z wodą zawsze stoi w dostępnym miejscu, żeby córka mogła sobie w każdej chwili wziąć, jeśli chce. Często stawiam po prostu na macie z zabawkami ![]()
Cytat
@Wesola95 ja Cie tylko tu oznacze ![]()
![]()
![]()
podoba mi się to!
widziałam też, że @MojeM1 wrzucala swoje jamnikowe łowy z biedry! Trochę nawet pozazdrościłam ![]()
Hehe nagle okazuje się, że biustonosz z fiszbinami jest strasznie niewygodny ![]()
U nas też się super sprawdza bidon z Canpol, syn nie chce pić z innego. My mamy z testów, teraz na topie panda, bo Pando jest w Bingu ![]()
U nas starsza długo używała tych bidonów z Canpol. Dla młodszej też już mam ale jeszcze jej nie dawałam
Jestem po pierwszych testach laktatora
i powiem tak - na razie jesten zachwycona. W szoitalu mialam zwykky elektryczny butelkowy… a to to zupełnie inna bajka ininny wymiar użytkowania ![]()
Mam nadzieję ze pomoze mi ten Podwójny laktator rozkręcić laktację ![]()
U nas córka używa tych bidonów z canpola i są swietne , kupiłam kilka na zapas bo po jakimś czasie na zakretce pojawia się ciemny isad i nie wiem co to a domyć się nie da i wywalam i biorę nowy z zapasu.
Podbijam ten watek , bo musze wam opowiedziec pewna historie ![]()
Pamietacie jak bardzi kocham moje laktatory Smart sense . No tak kocham , ze zdobylam 1 do testow i dokupilam drugi , juz jakis czas temu . Dzisiaj sciagalam sobie mleczko jakby nigdy nic , nieswiadoma zblizajacego sie zagrozenia . Mala mi wstala , wiec przelalam mleko do worka , odlozylam je na stol w kuchni i polecialam do niej . Teraz chcialam je wymyc , szukam ich po calym domu - nie ma . No nozek dostaly i sobie poszly . W koncu patrze a na blacie stoi miska . Zaglądam do niej a tam moje cudownosci wesolo plywaja do gory brzuchem , w calosci (!). Nie wiedzialam czy mam sie smiac czy plakac . Szybko je wyciagnelam , rozebralam na wlasciwe czesci i nastapila proba reanimacji . Jakby ktos byl ciekawy , to narazie sa w śpiączce farmakologicznej w ryzu
jutro dowiemy sie czy pacjent podolal … jesli przezyja tą nierowną walke to chyba oszaleje z radosci , jesli nie to czeka mnie jutro spacer wstydu do rossmana ![]()
Oczywoscie winowajca szybko sie znalazl . Okazalo sie , ze moja mama chciala mi je zamoczyc zebym je szybciej i latwiej umyla ![]()
No coz , dobrymi checiami jest pieklo wybrukowane ![]()
Kocham moja mamusie , naprawde
juz jej wybaczylam ![]()
Ojej! To faktycznie teraz będzie wielki test, czy przeżyją czy nie ![]()
trzymam kciuki, żeby jednak reanimacja zakończyła się sukcesem ![]()
O kurcze
trzymam kciuki
mama chciała dobrze ale za dużo technologii i człowiek się gubi
czego to nie wymyślą
nie dziwię się mamiw gdybym nie była w temacie ro bym nie wiedziała, że mogą być takie małe silniczki ![]()
O tak to prawda
dla niej to nowosc . Mam nadzieje , ze nje bede musiala sie pogodzic ze stratą
jutro sie okaze . Dam znac czy bylam w rossmanie czy nie . Dzis na wieczor wjezdza reczny ![]()
Trzymajcie kciuki
@Mamii dziekuje
im wiecej kciukow tym lepiej ![]()
Trzymanie kciuków pomogło ?
I jak tam ? Udało się ?
Dziewczyny hit , jeden dziala ![]()
![]()
Drugi sie laduje bez podlaczenia do ładowarki, wiec boje sie wlaczyc ![]()
Oby było wszystko ok ![]()
I co włączyłaś ?
jak tam wyszło z tym ![]()
No wiec tak , przez chwile dzialaly , wlasciwie sobie buczaly jakby dzialaly ale nie ciagnely
wylaczylam i znowu chcialam poczekac , ale przy następnej probie jak wlaczylam to zaświeciło sie wszystkie mozliwe ikonki i juz po temacie ![]()