Podziekowania dla gości chrzest

@Mama.Wiki właśnie ja też mam w planie coś słodkiego bo magnes ze zdjęciem kiedyś sami dostaliśmy i szczerze nie wiedziałam co z nim zrobić :see_no_evil::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

Polecam krówki personalizowane :stuck_out_tongue: chociaż kiedyś też dostaliśmy herbatki na weselu i to też było spoko :slight_smile: z miodami też jest opcja :stuck_out_tongue:

1 polubienie

Widzialam duzo opcji wlasnie, krowki, miody :wink: mam do maja jeszcze czas cos wybiore :heart_eyes:

Oho baczniej się tu poprzyglądam :smiley:

Właśnie podpisałam wstępną umowę na Chrzest i Roczek początkiem czerwca z lokalem :slight_smile:

Wystrój myślę w delikatne motyle zrobić i taki sam tort :slight_smile:
W czwartek podjechałam pod kancelarię do księdza ale pocałowałam klamkę - nie było go bo chodził po "niedobitkach " po kolędzie a byla juz 19 :rofl::face_with_peeking_eye:

2 polubienia

U mnie ksiądz był na kolędzie w czwartek też po 19. Niby fajnie dla pracujących, ale jak ma się dzieci lepiej by było wcześniej xd

Moja siostra na komunię chłopaków przygotowała takie słoiczki z cukierkami z manufaktury cukierków, na górze była naklejka pierwsza komunia B. I K… mega fajnie bo słoiczek później wykorzystaliśmy :wink:

3 polubienia

@Mama.Wiki o o właśnie extra pomysł, dzięki :smiling_face_with_three_hearts: praktyczny i smaczny, nie ma później problemu co z nim zrobić tak z jak z magnesem :yum:

2 polubienia

Ja też nie robiłam nic takiego. Ale 2 lata temu byliśmy na weselu i każdy z gości dostawał taki otwieracz do butelek w kształcie klucza i to było podziękowanie a placka później już nie dawali :face_with_raised_eyebrow: u nas zawsze tak jest że ciasto po weselu to obowiązek wręcz :rofl::rofl:

O tak śliczne są i każdy zje

Koniecznie się pochwal :grin::grin:

My dostaliśmy konfiturę z wiśni w takich słoiczkach na weselu to też było super

2 polubienia

Wodka i ciacho :sweat_smile: wiecej nie trzeba :rofl: ale to tak jak mowisz , my tez dodawalismy pojemniczek z ciastem , kupilismy w wielosztukach i dalismy naklejke “dziekujemy”
Kiedys na weselu dostalismy takiego gipsowego malego aniolka , ale gdzies zaginal w czasie przeprowadzki, bo w sumie nie wiedzielismy co mamy z nim zrobic .
@Mama.Wiki te cuksy sa super , i gdzies tez o nich moiwlam , bo mozna je fajnie prlersonalizowac , ale pisalam o pakowaniu w ceflonowe woreczki , sloiczki tez super . Ogolnie kazde jedzonka są spoko

2 polubienia

Miałam takie na ślubie słodkie podziekowanie do tego zdrapka z zadaniem dla gościa :sweat_smile:
@Mamamalwi ja lubię takie prezenciki , zawsze szukam czegoś wyjątkowego pośród wybranych które mi się spodobały. Przy każdej uroczystości coś staram się przygotować
@ironiczniepateyczna unas też ksiądz przed 19 był ja chciałam już kąpać dzieci a tu trzeba było czekać :see_no_evil:
@Karcia może byłyśmy na tym samym weselu ja też dwa lata temu byłam i dostaliśmy taki kluczyk otwieracz😅

3 polubienia

Ciasto po weselu na drugi dzień zawsze wchodzi ze smakiem :smiley: w trakcie zazwyczaj jest tyle jedzenia że nawet nie ma już miejsca żeby zjesc kawałek ciasta bo też jest tort :slight_smile:

Sama myślę nad paczkami z ciastem dla gości :slight_smile:

2 polubienia

Moja nawet nie personalizowana bo to był czas pandemii i im 3 razy komunie przekładali więc ona tylko poszła kupiła i tyle :laughing:

1 polubienie

Oj tak ja ostatnio nie jem ciasta na weselu bo zazwyczaj najem się pierwsze i drugie i później już pełna jestem i nie chce mi się jeść a w domu zjadła bym pół patery🤣

1 polubienie

Dokładnie na weselu trudno spróbować jak jest tort i tyle jedzenia.

1 polubienie

Jak to bez ciasta z wesela? To co jedliście na śniadanie następnego dnia? :crazy_face::crazy_face::crazy_face:

1 polubienie

Hahah zawsze i nas jest próbowanie, dzielenie jednego kawałka na kilka kawałków dla każdego bo każdy chce spróbować jaki jest smak🤣

No właśnie głodowalismy bo nie było co jesc. A byłam na tym weselu z moim wcześniejszym fryzjerem i poszłam do niego jakoś z miesiąc po weselu się obciąć no i gadka szmatka o weselu a ja mówię , wiesz co wszystko fajnie ale jak można placka nie dać, :rofl::rofl: i on też był o oburzony wręcz :rofl::rofl:

1 polubienie

Eee no bo faktycznie jak to placka nie dać :joy:
Ja to placek dopiero jem w domu bo na weselu to zawsze zjem danie, jakąś przystawkę i nie ma miejsca na słodkie. Zostawiam tylko miejsce na tort. A tak na drugi dzień to jednak placek smakuje najlepiej

1 polubienie

Nie no placek w niedzielę musi być. To w ogóle nie do przyjęcia jak można placka po weselu nie dać. Dla mnie to na samym weselu mogło by go nie być ważne żeby do kawki w niedzielę zjeść hihi

1 polubienie

Ja mam to samo że na weselu to jednak danie zjem bo glodna jestem , godzina w kościele to jednak długo :rofl: a strojenie się na wesele , nie ma czasu na jedzenie w domu a potem czlowiek czeka na ten rosół :rofl: