Podziekowania dla gości chrzest

Kawowe uwielbiam :heart::heart::heart: nawet czasem ta "czekolade"merci kawowa kupuje.
Ale Marcepan… moge Ci podeslac tez moje zapasy :joy::joy::joy::joy:

1 polubienie

Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma, my z mężem najbardziej nie lubimy tych gorzkich i zawsze je zostawiamy. Do czasu. Do czasu jak w domu zapasów słodkiego brak a coś by się jednak “kąsneło” :sweat_smile:

My jako prezent dla gości mieliśmy dla każdego przygotowaną kopertę obok winietki. I w tej kopercie były zdjęcia naszego synka z każdym z gości. A jeśli ktoś z nich nie miał zdjęcia wspólnego to po prostu dawaliśmy jakieś zdjęcie synka :blush:

1 polubienie

Mi osobiście podobają się breloczki/ zawieszki w kształcie Aniołka albo mini świeczuszki. :wink:

Jak nie przejesz to i ja się podpinam, bo to moje ulubione są :smile:

1 polubienie

Haha u nas dziadkowie również mają ołtarzyk zdjęć wnucząt, na dzień babci dostali w ramkach personalizowane.
@Mama.Wiki i chyba właśnie postawię na coś co mozna zjeść zastanawiam się nad mini nutellą takie są fajne małe słoiczki będzie tam kilka dzieci myślę że się ucieszą.

2 polubienia

No właśnie ja nie wiem co ta pani tam z nimi robi :face_with_peeking_eye: fakt że ścianki ma bardzo bogate ale no bez przesady, wiadomo dodatkowo były tam napisy na panelu lub kole ale no bez przesady

Super pomysł! Gdzieś widziałam że takie personalizowane robili :wink:
Moja siostra jest zdolna w takich kwestiach manualnych i ona na komunię chłopaków kupiła mini słoiczki do tego cukierki te cięte z manufaktury cukierków i kupiła papier do druku z naklejka okrągła i sama zrobiła mini prezenty na podziękowania. Możesz zobaczyć czy taka opcja nie będzie budżetowa bardziej

Ja kupiłam jakaś nowa kolekcję, gdzie masz czekoladowo-orzechowe😅

Dzięki za tipy balonowe!

1 polubienie

Kawowych nie oddam :rofl::rofl: w pracy mamy kolegę co lubi marcepanowe więc tam się nic nie marnuje :grin:

Ja uwielbiam marcepanowe, to mogłabym się zamienić :sweat_smile::see_no_evil: długo już ich nie jadłam , aż zrobiłaś mi ochotę :see_no_evil:

To też jeszcze przed nami. Ale byliśmy niedawno w rodzinie na chrzcie i dostaliśmy w prezencie magnes na lodówkę z imieniem dziecka i data wydarzenia :slight_smile: widziałam gdzieś też, że można zamówić takie ręcznie robione świeczki na różne okazje. Pewnie poszłabym w coś takiego bo to fajny niewielki upominek, zawsze jest pamiątka :slight_smile:

U nas po otwarciu opakowania Merci ja od razu dziele na te, które ja lubię i resztę. Mojemu mężowi bez różnicy co je, więc wszystko znika :smiley:

2 polubienia

Rewelacja, na to nie wpadłam, już sobie wyobrażam jak to pięknie wyglądało

Na ślubie u kuzyna zrobili sami dżem z żurawiny i właśnie panna młoda zrobiła mini słoiczki. Zamówiła tylko naklejki personalizowane do słoiczka każdego dołożyła wstążeczkę. Pięknie to wyglądało o każdy to sobie wykorzysta

4 polubienia

Moj maz tez zjada moje “nielubki” ze wszytskim tak jest :rofl:

Ja ogólnie zbieram na pamiątkę wszystkie takie winietki upominki itp . Ale raczej pewnie jestem z tych nielicznych haha

1 polubienie

Na allegro za mały słoiczek 3, 67 zł za sztukę są. Myślałam zapakować w folię celafonową i na kolorowym papierze wydrukować podziękowania przywiązać wstążeczką :thinking::thinking:

Ja nie nawidze marcepanu jak będę mieć to wiem gdzie się zgłosić wyślę ci w paczce jeśli lubisz bo u nas nikt nie przepada za tym i zazwyczaj się terminuje i wyrzuca :roll_eyes:

Nie jesteś sama ja też takie pamiątki zbieram , lubie takie szpargałki. Jak to mąż mówi "lubie wszystko gromadzić " :rofl::rofl: nie wiem o co mu chodzi​:rofl: jak coś dostane zostawiam sobie na pamiątkę i później oglądam to mam z tąd a te z tąd. Dlatego zawsze jakieś upominki robie na uroczystosciach większych i chciałam pomysł na coś innego niż miałam.