Prasowanie ubranek- wybór żelazka

Ja polecam Żelazko Tefal Ultimate Pure :)

Zeby nie męczyć się tym starym mąż rano poczytał trochę opinii w Internecie i specyfikacji żelazek i ostatecznie zamówiliśmy żelazko Philips Azur 7000. Ma przyjsc w poniedzialek.  Mam nadzieję, że będzie ok. Jednak Philips ma dużo lepsze opinie niż Tefal.

U mnie Philips się sprawdza.

Liczę, że u Nas będzie podobnie :)

my mamy bosha aktualnie i przyznam ze dobre żelazko to podstawa złwaszcza jeśli tych ubrań do prasowania zbiera sie dużo;) 

myślę że warto sugerowac sie moca żelazka, to na co ja jeszcze patrzyłam przy wyborze to długi kabel od żelaza;) 

jaka najlepsza moc żelazka ?

Ja mam generator pary z beko, 

moc żelazka to im większa tym lepsza, tak jest ze wszystkim:)

Ja już tez nie prasuje ubranek, tylko na wyjście, bo chyba by mi doby brakło na to wszystko...

Ja w obecnym mam 2800 ale jak pisze mama em im wyzsza tym lepsza ;)

To chyba tak ze wszystkim jest bo z gofrownicami podobnie;D

Philips azur, którego kupiliśmy ma moc 3000. 

Mąż już prasował i mówi że ok. Ja nie miałam jeszcze okazji i siły testować.

ja to się nie znam na tym dlatego pytam 

No tak im większa moc w sprzętach tym lepszy jest:D

Oj tak szczególnie w gofrownicavh hahaha

Testowałam dzisiaj mojego Philipsa Azura 7000 na zasłonach :) Po praniu wyszła dosłownie kantka i super się wszystko rozprasowało, fajny wyrzut pary. Zapowiada się dobrze.

Co do gofrownica to prawda ;) miałam z mocą 1000, teraz mam 1600 i nie do porównania;) chrupiące jak z budki ;)

Moc 3000 to powinno dobrze sie sprawdzac;) najbarfziejnwidac roznice na poczatku jak sie zmienia na nowe;) potem czlowiek sie przyzwyczaja;)

Vo do gofrownicy to warto kupic odrazu lepsza ;) bo jednak gofry to racEj powinny byc chrupiace,)

A macie jakieś fajne gofrownice do polecenia?

Kupujemy już od dawna i zakupić jakoś nie możemy :P 

Ja mam dezala i przyznam ze jest mega;) 

Ale z tanszych lidl ma dobre z tegi ci slyszalam;)

Czasem lepiej dopłacić i mieć dobrą, sprawdzoną :) 

ja gofrownicy nie mam, już nie raz się przymierzałam do kupna i zawsze coś 

Gofrownice mam z tefala ze zmiennymi płytkami. i się dobrze sprawdza;)