I tak nie dowiesz się po jednej czy dwóch próbkach, więc takie mieszanie nie ma sens. Sprawdza się to przez ok 2/3 tygodnie, jak dziecko reaguje, jakie ma kupki, czy brzuch jest luźny, czy napięty, czy puszcza więcej bąków itp
Dziewczyny jeśli chodzi o prezent w postaci paczki pampers premium care od Rossmanna to jako iż jestem zawodowo związana z tą firmą mogę Wam podpowiedzieć, że w regulaminie jest zapis odnośnie tegoż prezentu. E-mail odnośnie odbioru pampersów za 1grosz otrzymacie po ukończeniu 33tc i macie 4 tygodnie na to, aby z tego skorzystać, później to przepada,to samo dotyczyło oliwki ![]()
Jeśli nie macie dostępu do skrzynki mailowej, bądź chcecie w inny sposób sprawdzić czy wam się ten prezent należy,to po wejściu w aplikacji w prawym górnym rogu jest taki dzwoneczek z powiadomieniami i tam też się pojawi informacja o możliwości odbioru prezentu, ale pojawi się znacznie później niż e-mail ![]()
Zresztą gdy zrobicie w Rossmanie zakupy po ukończonym 33tc i zeskanujecie przy kasie aplikacje to na kasie wyskoczy komunikat aby osoba sprzedającą wydała paczkę pampersów za 1grosz, więc zazwyczaj kasjerki same z siebie te prezenty dają,no o ile nie przeoczą tej informacji w natłoku kasowania produktów, dlatego warto się upewnić zarówno przez maila jak i w aplikacji🙂
Mam nadzieję że trochę pomogłam i rozjaśniałam sprawę ![]()
Ja też paczki nie dostałam. Pisałam też do obsługi klienta z Rossmanna, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. Z resztą nie dostałam również tych łyżeczek, które dostaje się na pół roku, ale stwierdziłam, że nie chce mi się ich kolejny raz pytać, skoro i tak nie dostaję odpowiedzi
Mam wrażenie, że kiedyś było tego więcej i były takie treściwsze te paczki z próbkami. Przy pierwszym dziecku zarejestrowałam się na HiPP i dostałam fajna paczkę powitalna, były tam chusteczki nawilżane, saszetki z mlekiem w proszku, sensowne broszury, a z Bobovity (poprawcie mnie jeśli mylę firmę) było duże opakowanie kaszki - teraz już nie widzę żadnych informacji.
Jeśli mogę podpowiedzieć, w aptekach mają pełno próbek kosmetyków (krem, maści, płyny do kąpieli…) , tylko tu ostrożnie, z głową żeby nie brać jak leci. ![]()
Kiedyś znalazłam informację, że Amazon wysyła paczkę powitalną dla dziecka, nawet się zarejestrowałam ale nic nie dostałam, czy może któraś z Was dostała, albo zna kogoś do kogo dotarła?
Też mi się tak wydaje , że kiedyś były więcej, były nawet karty do zdjęć - pierwszy rok albo pierwsza kąpiel itd
Ja dostałam z limango, próbowałam parę razy i w końcu się udało
Paczka przyszła trochę z zaskoczenia bo najpierw był mail z firmy kurierskiej, że paczka w drodze, a dopiero później informacja od limango, że wygrałam
Kocyk naprawdę jest super ![]()
Ja wysłałam męża, jak kiedyś tu już o tym była mowa. I wziął z półki te pampersy i pyta się tej pani kasjerki, a ona powiedziała że to musi przyjść mail, a on powiedział że dostał, i ona przyniosła z zaplecza. I to było to małe opakowanie i było na nim napisane że produkt gratisowy, nie do sprzedazy czy coś
Też mam wrażenie że już mniej tego wszystkiego
szkoda to mile było jak syn się urodził dużo tego dostaliśmy i w szpitalu a teraz dużo mniej
Z bebiko dostałam takie karty i próbki ich mm ![]()
Ja jak rodziłam w 2021 to w szpitalu to dostałam takiego wielkiego misia z napisem: urodziłem się w (nazwa Miasta). Syn mago do dzisiaj - super pamiątka
To z Amazon ja jestem zwiazana
z polskiej strony nie dostaniesz zadnej paczki bo nie ma takiego programu.
Jest podobny na stronie amazon.de ale musisz tam miec zalozone konto, oplacona subskrypcje, kupic przez amazon.de produkty i po narodzinach dostajesz baby box. Biorac pod uwage koszty subskrypcji i przewalutowania, totalnie sie nie oplaca ![]()
Dzięki za wyjaśnienie, teraz sprawdziłam i faktycznie mam info w aplikacji odnośnie odbioru pampersów, ale nie mogę tego komunikatu rozwinąć, nie wiem też dokładnie kiedy przyszło to powiadomienie:/ Aktualnie jestem w 35t. Maila w tej sprawie niestety nie widziałam.
A jak wejdziesz na swoje konto w apce i może masz jakies kupony aktywne do odebrania? Podobno pieluszki można odebrac do 4 tygodni od daty powiadomienia
Oooo właśnie! Zapomniałam o tych miastowych programach. U mnie oczywiści nic nie ma
Ale słyszałam o wyprawce Warszawiaka, podobno w Krakowie i we Wrocławiu też coś jest.
A w szpitalach to chyba cóż, teraz może być prezent z okazji narodzin zaraz po Nowym Roku, tzw. “pierwsze dziecko w Nowym Roku”
A co do pieluszek, to w apce więcej nic nie mam. Próbuje dodać je do koszyka, ale nie naliczają się za grosz tak jak w przypadku oliwki. No nic, jak będę przy okazji to się przejdę, teoretycznie jeszcze mam czas ![]()
Tak, tak, ja też zabrałam z półki i poszłam do kasy, nam pan wyciągnęła Pampersy z szafy, która ma koło kas i była na opakowaniu mała naklejka “nie do sprzedaży” czy coś w tym stylu.
@Hedwiga dziękuję, że piszesz, w końcu się wyjaśniło! ![]()
Ja dostałam takie - te niebieskie z bebi klub i oni je wysyłają w dalszym ciągu razem z kartami kontrastowymi i jakimiś próbkami a kolorowe z enfamama, ale tu nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje bo ja te rzeczy zamawiałam dawno dawno temu ![]()
Funkcjonuje
ja dostalam 2 miesiace temu ![]()
Taaaak, ja mam termin na styczen ale na koniec wiec pewnie te paczki bede pla pierwszych nie wiem moze 3 dzieciaczkow ktore przyjda na swiat w nowym roku 🩷
Jaka masz ekstra mate, podeslesz link? ![]()
![]()
![]()
Proszę bardzo, to jest dokładnie ta
jest dwustronna, teraz 89,99, we wrześniu kupowałam za 69,99 więc albo była promka albo inflacja ![]()