Próbki dla maluszka

I tak nie dowiesz się po jednej czy dwóch próbkach, więc takie mieszanie nie ma sens. Sprawdza się to przez ok 2/3 tygodnie, jak dziecko reaguje, jakie ma kupki, czy brzuch jest luźny, czy napięty, czy puszcza więcej bąków itp

1 polubienie

Dziewczyny jeśli chodzi o prezent w postaci paczki pampers premium care od Rossmanna to jako iż jestem zawodowo związana z tą firmą mogę Wam podpowiedzieć, że w regulaminie jest zapis odnośnie tegoż prezentu. E-mail odnośnie odbioru pampersów za 1grosz otrzymacie po ukończeniu 33tc i macie 4 tygodnie na to, aby z tego skorzystać, później to przepada,to samo dotyczyło oliwki :wink:

Jeśli nie macie dostępu do skrzynki mailowej, bądź chcecie w inny sposób sprawdzić czy wam się ten prezent należy,to po wejściu w aplikacji w prawym górnym rogu jest taki dzwoneczek z powiadomieniami i tam też się pojawi informacja o możliwości odbioru prezentu, ale pojawi się znacznie później niż e-mail :wink:
Zresztą gdy zrobicie w Rossmanie zakupy po ukończonym 33tc i zeskanujecie przy kasie aplikacje to na kasie wyskoczy komunikat aby osoba sprzedającą wydała paczkę pampersów za 1grosz, więc zazwyczaj kasjerki same z siebie te prezenty dają,no o ile nie przeoczą tej informacji w natłoku kasowania produktów, dlatego warto się upewnić zarówno przez maila jak i w aplikacji🙂

Mam nadzieję że trochę pomogłam i rozjaśniałam sprawę :wink:

2 polubienia

Ja też paczki nie dostałam. Pisałam też do obsługi klienta z Rossmanna, ale nie dostałam żadnej odpowiedzi. Z resztą nie dostałam również tych łyżeczek, które dostaje się na pół roku, ale stwierdziłam, że nie chce mi się ich kolejny raz pytać, skoro i tak nie dostaję odpowiedzi

Mam wrażenie, że kiedyś było tego więcej i były takie treściwsze te paczki z próbkami. Przy pierwszym dziecku zarejestrowałam się na HiPP i dostałam fajna paczkę powitalna, były tam chusteczki nawilżane, saszetki z mlekiem w proszku, sensowne broszury, a z Bobovity (poprawcie mnie jeśli mylę firmę) było duże opakowanie kaszki - teraz już nie widzę żadnych informacji.

Jeśli mogę podpowiedzieć, w aptekach mają pełno próbek kosmetyków (krem, maści, płyny do kąpieli…) , tylko tu ostrożnie, z głową żeby nie brać jak leci. :blush:

Kiedyś znalazłam informację, że Amazon wysyła paczkę powitalną dla dziecka, nawet się zarejestrowałam ale nic nie dostałam, czy może któraś z Was dostała, albo zna kogoś do kogo dotarła?

Też mi się tak wydaje , że kiedyś były więcej, były nawet karty do zdjęć - pierwszy rok albo pierwsza kąpiel itd

Ja dostałam z limango, próbowałam parę razy i w końcu się udało :blush: Paczka przyszła trochę z zaskoczenia bo najpierw był mail z firmy kurierskiej, że paczka w drodze, a dopiero później informacja od limango, że wygrałam :grin: Kocyk naprawdę jest super :heart:

Ja wysłałam męża, jak kiedyś tu już o tym była mowa. I wziął z półki te pampersy i pyta się tej pani kasjerki, a ona powiedziała że to musi przyjść mail, a on powiedział że dostał, i ona przyniosła z zaplecza. I to było to małe opakowanie i było na nim napisane że produkt gratisowy, nie do sprzedazy czy coś

1 polubienie

Też mam wrażenie że już mniej tego wszystkiego :confused: szkoda to mile było jak syn się urodził dużo tego dostaliśmy i w szpitalu a teraz dużo mniej

2 polubienia

Z bebiko dostałam takie karty i próbki ich mm :slight_smile:

Ja jak rodziłam w 2021 to w szpitalu to dostałam takiego wielkiego misia z napisem: urodziłem się w (nazwa Miasta). Syn mago do dzisiaj - super pamiątka

To z Amazon ja jestem zwiazana :smiley: z polskiej strony nie dostaniesz zadnej paczki bo nie ma takiego programu.
Jest podobny na stronie amazon.de ale musisz tam miec zalozone konto, oplacona subskrypcje, kupic przez amazon.de produkty i po narodzinach dostajesz baby box. Biorac pod uwage koszty subskrypcji i przewalutowania, totalnie sie nie oplaca :slight_smile:

1 polubienie

Dzięki za wyjaśnienie, teraz sprawdziłam i faktycznie mam info w aplikacji odnośnie odbioru pampersów, ale nie mogę tego komunikatu rozwinąć, nie wiem też dokładnie kiedy przyszło to powiadomienie:/ Aktualnie jestem w 35t. Maila w tej sprawie niestety nie widziałam.

A jak wejdziesz na swoje konto w apce i może masz jakies kupony aktywne do odebrania? Podobno pieluszki można odebrac do 4 tygodni od daty powiadomienia

Oooo właśnie! Zapomniałam o tych miastowych programach. U mnie oczywiści nic nie ma :roll_eyes: Ale słyszałam o wyprawce Warszawiaka, podobno w Krakowie i we Wrocławiu też coś jest.
A w szpitalach to chyba cóż, teraz może być prezent z okazji narodzin zaraz po Nowym Roku, tzw. “pierwsze dziecko w Nowym Roku”

A co do pieluszek, to w apce więcej nic nie mam. Próbuje dodać je do koszyka, ale nie naliczają się za grosz tak jak w przypadku oliwki. No nic, jak będę przy okazji to się przejdę, teoretycznie jeszcze mam czas :slight_smile:

Tak, tak, ja też zabrałam z półki i poszłam do kasy, nam pan wyciągnęła Pampersy z szafy, która ma koło kas i była na opakowaniu mała naklejka “nie do sprzedaży” czy coś w tym stylu.

@Hedwiga dziękuję, że piszesz, w końcu się wyjaśniło! :heart:

Ja dostałam takie - te niebieskie z bebi klub i oni je wysyłają w dalszym ciągu razem z kartami kontrastowymi i jakimiś próbkami a kolorowe z enfamama, ale tu nie wiem czy to jeszcze funkcjonuje bo ja te rzeczy zamawiałam dawno dawno temu :face_with_peeking_eye:

Funkcjonuje :face_with_hand_over_mouth: ja dostalam 2 miesiace temu :heart:

Taaaak, ja mam termin na styczen ale na koniec wiec pewnie te paczki bede pla pierwszych nie wiem moze 3 dzieciaczkow ktore przyjda na swiat w nowym roku 🩷

Jaka masz ekstra mate, podeslesz link? :heart::heart::heart:

Proszę bardzo, to jest dokładnie ta :grinning: jest dwustronna, teraz 89,99, we wrześniu kupowałam za 69,99 więc albo była promka albo inflacja :sweat_smile:

2 polubienia