akurat jedynoe dane to trzeba z dady podac tylko nie pesel a numer aktu urodzenia. pozostale nie wymagaja nic takiego do weryfikacji
Fiu fiu
ja to widzę ze masz nowe pazy i od razu one mi się rzuciły w oko ![]()
![]()
No tak ale też takie prezenty to np u nas na wsi kasjerki dają znajomym , nie raz to widziałam ![]()
Ja też nigdy nie dostałam , więc no raczej nie jesteśmy miłe ![]()
![]()
![]()
Akurat w Rossmanie to dosc czesto cos dostaje dla dla dzieci ![]()
Raz byl to bryloczek z czysciochowa i tak sie ucieszylam, ze dostalam dwa ![]()
![]()
Pani chciala dac mi krolika,'zapytalam czy jest Swinia bo corka jest fanka i ze zrobila mi weekend bo Mloda sie ucieszy. To dostalam oba. Ciastoline do kapania i kule do kapieli, i jeszcze kolorowanki dosc czesto.
Raz tez spotkalam czysciochy w szpitalu i zapytalam czy moge zadzwonic do corki i oni by jej pomachali, to dostala torbe gadzetow czysciochowych. Mydlo, galaretke, kolorowanke, naklejki i gre memory ![]()
O rany! Taki prezencik od Czyściochów ![]()
![]()
Ja raz wygrałam produkty czysciochów na grupie na fb Strefa Rodzica -Rossmann. Tam własnie są akcje dla rodzicow i można wygrać fajne nagrody
Córka pewnie była przeszczęśliwa, sama bym miała radochę, mi też niewiele do szczęścia potrzeba
Ale fakt żeby dostać gratisy trzeba przerzucić się na kasy z obsługą ![]()
Ale super
to sie córka ucieszyła. Ja dopiero zaczynam poznawać kim coś czyściochy, wszystko przede mną xd
U mnie Czyściochy na Spotify lecą codziennie rano
Ja jeszcze mogę dokimać trochę a córka się bawi jak w tle jej lecą historyjki, polecam
Przyjemne z pożytecznym, sama mówi że musi rozczesywać włosy wieczorem żeby nie mieć kołtuniaka
Tez mamy breloczek, tatuaże i naklejki z roska
@Mamamiski @Magdallenka0897 Mi się tylko raz taka sytuacja przytrafiła, może kasjerka miała dobry dzień ![]()
@Kikip to super, że się udało! Ja czekam na powiadomienie albo e maila, dawać mi pampersy!![]()
![]()
@Efektdomi @Mimilili Byla przeszczesliwa
nagroda super, ale wiesz gadala ze Swinka Zakatarzynka przez telefon to bylo cos ![]()
@magdap_96 fajnie ze teraz sa wszystkie figurki dostepne i mozna caly gang zebrac
fajna zabawa doa takich parolatkow ktore poznaja “arkana higieny”
@Mamaprzygod sluchowiska sa meeega
dzieki historyjce o kupniaku moja cora pamieta zeby zawsze uzywac szczotki do toalety ![]()
Tak mi się wydaje, że to też nie zależy tylko od klienta, a kasjerki bardziej
jak ma zły humor, to pewnie guzik się dostanie ![]()
![]()
Jak ma taką możliwość, że sama może wziąć i dać koleżankom to co ona będzie dawać obym ludziom
Ja właśnie pampersy dostałam po 33 tyg, teraz po narodzinach synka dostałam info o szczoteczkach do odbioru.
Jeszcze są webinary świadoma mama, możesz tam dostać próbki od Miralexu i muminky.
Możesz również odwiedzać liczne targi w swoich miejscowościach wtedy po bo często rozdają próbki produktów Lovi czy Canpol.
Sprawdzałam już i nigdzie nie mam wiadomości od nich
Może napiszę do nich maila o co chodzi, bo fajnie byłoby czasami dostać jakiś gratis dla malucha podczas zakupów.
Jak napiszesz, to daj znać, czy ci odpisali, bo ja pisałam w Lutym i do dzisiaj nie mam ani żadnego gratisu ani odpowiedzi ![]()
W takim razie też nie nastawiam się na wiele ![]()
U mnie w maleńkim miasteczku też dostaje się body, czapeczkę, skarpetki i chyba kocyk jak się nie mylę z nazwą miasta
U nas urząd miasta się nie popisał jakoś szczególnie, mimo że to urząd Wojewódzki i dostaliśmy tylko takiego malutkiego misia.
Chociaż coś u nas w dużym Gdańsku nic kompletnie ![]()
A fajna ta ciastolina do.kapieli?
@Mamamamusia ja to nic? A książeczka kici koci to jest nic?
Mój syn bardzo lubi ja czytać