Promocja na wybrane produkty okołoporodowe 5-17 listopada w drogeriach Rossmann!

Drogie Mamy, teraz możecie taniej skompletować produkty do torby na poród! Skorzystajcie z superpromocji Canpol babies w drogeriach Rossmann! Od 5 do 17 listopada kupisz:

• butelkę Peri do podmywania w cenie 18,99 pln zamiast 24,99 pln
  • podpaski poporodowe na noc w cenie 9,99 pln zamiast 11,99 pln
  • kolektory muszlowe 25,49 pln zamiast 29,99 pln

Poznajcie zalety tych produkyów na: https://canpolbabies.com/c/ciaza-i-porod
Wolicie kupować stacjonarnie czy online? :revolving_hearts:

6 polubień

Kupowanie online to większa wygoda, jednak ja preferuję zakupy stacjonarne, kiedy mogę produkt zobaczyć na żywo, dotknąć i ocenić czy mi odpowiada :grinning: aczkolwiek zakupy stacjonarne mają ten minus, że zawsze kończę w koszyku z rzeczami po które niekoniecznie do tego sklepu szłam, ale jak się przechadzam między alejkami to zawsze się coś dorzuci, ahhh być kobietą :sweat_smile:

ogólnie wole zdecydowanie bardziej osobiście kupowac bo widze ten produkt jakosc itp co ulatwia podjecie decyzji odnośnie zakupu, jednak od kiedy jestem mamą + w ciąży to zakupy online dużo ułatwiają życie :heart:
wszystko ma swoje plusy i minusy.

Wolę online bo mam więcej czasu do zastanowienia się. Ale dobrze że wasze produkty są dostępne w drogeriach Rossmann

Najbardziej lubię sprawdzić asortyment online ale kupić już stacjonarnie. Super, że Wasze produkty są tak ogólnodostępne

Ja też zdecydowanie team zakupy online. Ja juz tylko spożywkę robię normalnie i to nie wszystko, jal coś się da to zamawiam on-line :grin:

A z tej promocji w Rossmaniw chyba skorzystam mimo, że nie kompletuje torby ale już jakiś czas myślę nad kolektorami. Jak u Was, sprawdzają się?

Wolę robić zakupy on line to więcej czasu na przemyślenia, nie trzeba chodzić po sklepach i przyniosą pod drzwi :blush: mega wygodą zakupy online :blush: najczęściej jest też tak że dobieram do paczki aby wysyłka była gratis :grinning: nie lubię płacić za wysyłki :rofl::rofl::rofl:

Ja najczęściej kupuję online wygodniej i szybciej. A te promocje są naprawdę super, idealny moment dla mamusiek , które chcą skompletować torbę do porodu

Super informacja napewno skorzystam . Mam duże do zakupy do zrobienia w rossmanie :slight_smile:

Dobrze wiedzieć o promocji bo akurat szykuje się do pakowania szpitalnej walizki :face_with_hand_over_mouth:

A co do zakupów - jeśli wiem co konkretnie chce kupić to rzeczywiście wybieram częściej zakupy online. Ale jesli czegos dopiero poszukuje to wole stacjonarnie sprawdzic dany produkt

1 polubienie

Ja najczęściej kupuje z odbiorem w Rossmann . Często nie mogę się odnaleźć jak co chwilę rzeczy zmieniają miejsce . Poza tym na aplikacji pokazuje że coś jest dostępne a na półce pusto

Cudowna promocja🫶 ja juz po porodzie ale skorzystalabym

Zakupy on-line są szybkie i wygodne, ale niejednokrotnie byłam rozczarowana bo produkt którego jednak nie zobaczyłam na żywo nie spełnił moich oczekiwań, musiałam później odsyłać, kombinować, a często już też zostawiałam tę rzecz, bo za dużo zachodu ze zwrotem, gra nie warta świeczki i dodatkowa rzecz do omijania :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:
Zdecydowanie jestem team zakupy stacjonarne! Klasyka jednak zawsze się broni :smiley:

Pójdę do Rossmanna tylko po smoczek i wychodzę z cała torbą - kto tak nie ma? :crazy_face: :heart:

1 polubienie

To prawda, wszystko ma zalety i wady :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy :raised_hands: Staramy się, żeby nasze produkty były łatwo dostępne nie tylko online :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

Dziękujemy za podzielnie się swoimi doświadczeniami :smiling_face_with_three_hearts: :heart:

1 polubienie

No właśnie przed weekendem byłam w rossmanie po kapsułki do prania, tylko po kapsułki! Więc jak to się stało, że dodatkowo wyszłam z tym ? :sweat_smile::heart_hands:

1 polubienie

Legenda głosi, że ktoś kiedyś poszedł do Rossmana tylko po jedną rzecz i rzeczywiście tylko z nią wyszedł…:stuck_out_tongue_winking_eye::sweat_smile:
Ja zawsze jak idę po jedną rzecz to wracam z pełną torbą i zaskoczona jestem za każdym razem jak to się stało :joy:

Ja dzisiaj byłam po pampersy i tylko je wzięłam, za to mój syn wybrał sobie mus, batonika i chrupki :smiley: