Promocje i oferty specjalne $$$

Hej, daję znać że ta koszula nocna jest w promocji w Pepco za 15 zł

oooo to instaluje :smiley: a ja właśnie wróciłam z RPA

Sa miejsca jeszcse :grin: wlasnie sie zapisalam

Taaal przeszło! Wielkie dziękuję :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes: a wtedy w ten dzień wystarczy że wejdę w rossman run i to się połączą razem aplikację ?
@magdap_96 już jest 139361

Super! Cieszę się że się udało :wink:
Tak, w dzień biegu wystarczy wejść w apke i uruchomić start :wink:

Jeszcze proszę o przypomnienie chociaż 2 dni przed :face_with_hand_over_mouth::see_no_evil::see_no_evil: bo u mnie z pamięcią ciężko :rofl::see_no_evil:

1 polubienie

Madzia w ciąży to normalne :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: ja to mam taką sklerozę do dzisiaj :rofl:

1 polubienie

Mi też się udało zapisać , nie wiem co z tego wyjdzie bo termin porodu już coraz bliżej. Ale może jakiś spacer z wózkiem uda się zrobić i zdobyć troszkę rabatu.

Ja tez raczej nie nastawiam sie ja 10 km , napewno nedzie spacer , bo jakbym miala biegac to po 1 km by musieli mnie zeskrobać z chodnika :sweat_smile:

Szybki spacer idealnie w 2h zrobisz :grin:

Jestem nastawiona pozytywnie , wczoraj zrobilam sobie probke i lazilam szybkim krokiem . Nawet fajnie mi to szlo , zreszta jeszcze 2 dni i trzeba sie zważyć i zobaczyc czy udalo mi sie dobic do celu wagowego . To zawszw lżej by sie szło :rofl:

My też chcemy iść na spacer , ciekawe jak się sprawdza plany :face_with_hand_over_mouth:

My też :smiley: chciałbym żeby się udało :slight_smile:

@SylwiaMK
Już po echu serduszka jesteśmy - musimy powtórzyć za 3 tygodnie, jak dzidziuś będzie większy. Podczas prenatalnych był obraz na klatkę piersiową, a dziś na plecki - ciężko było określić czy faktycznie VSD jest czy nie. Ale trafiłam na mega lekarkę - super babeczkę :sparkling_heart:

4 polubienia

A właśnie zastanawiałam się jak echo. Super że trafiłaś na fajną lekarkę i trzymam kciuki żeby za 3 tyg już wszystko wyszło ok :slight_smile: A dalej nie wiadomo jaka płeć ?

Trzymamy kciuki! :muscle:t2::heart:

1 polubienie

Tak więc, uwaga uwaga…
BĘDZIE DZIEWCZYNKA :cherry_blossom::sparkling_heart:

12 polubień

Gratulacje coreczki sa super ale synkowie tez​:heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation::heavy_heart_exclamation:

1 polubienie

Miałaś przeczucie, że to będzie dziewczynka? :grinning:

1 polubienie

Gratulacje ! :smiling_face_with_three_hearts::heart: ja jutro mam lekarza i mam nadzieję , że też się w końcu dowiem. Imię macie wybrane? :smiling_face_with_three_hearts:

1 polubienie