Hej, daję znać że ta koszula nocna jest w promocji w Pepco za 15 zł
oooo to instaluje
a ja właśnie wróciłam z RPA
Taaal przeszło! Wielkie dziękuję ![]()
![]()
a wtedy w ten dzień wystarczy że wejdę w rossman run i to się połączą razem aplikację ?
@magdap_96 już jest 139361
Super! Cieszę się że się udało ![]()
Tak, w dzień biegu wystarczy wejść w apke i uruchomić start ![]()
Jeszcze proszę o przypomnienie chociaż 2 dni przed ![]()
![]()
bo u mnie z pamięcią ciężko ![]()
![]()
Madzia w ciąży to normalne
ja to mam taką sklerozę do dzisiaj ![]()
Mi też się udało zapisać , nie wiem co z tego wyjdzie bo termin porodu już coraz bliżej. Ale może jakiś spacer z wózkiem uda się zrobić i zdobyć troszkę rabatu.
Ja tez raczej nie nastawiam sie ja 10 km , napewno nedzie spacer , bo jakbym miala biegac to po 1 km by musieli mnie zeskrobać z chodnika ![]()
Szybki spacer idealnie w 2h zrobisz ![]()
Jestem nastawiona pozytywnie , wczoraj zrobilam sobie probke i lazilam szybkim krokiem . Nawet fajnie mi to szlo , zreszta jeszcze 2 dni i trzeba sie zważyć i zobaczyc czy udalo mi sie dobic do celu wagowego . To zawszw lżej by sie szło ![]()
My też chcemy iść na spacer , ciekawe jak się sprawdza plany ![]()
My też
chciałbym żeby się udało ![]()
@SylwiaMK
Już po echu serduszka jesteśmy - musimy powtórzyć za 3 tygodnie, jak dzidziuś będzie większy. Podczas prenatalnych był obraz na klatkę piersiową, a dziś na plecki - ciężko było określić czy faktycznie VSD jest czy nie. Ale trafiłam na mega lekarkę - super babeczkę ![]()
A właśnie zastanawiałam się jak echo. Super że trafiłaś na fajną lekarkę i trzymam kciuki żeby za 3 tyg już wszystko wyszło ok
A dalej nie wiadomo jaka płeć ?
Trzymamy kciuki! ![]()
![]()
Gratulacje coreczki sa super ale synkowie tez:heavy_heart_exclamation:![]()
![]()
Miałaś przeczucie, że to będzie dziewczynka? ![]()
Gratulacje ! ![]()
ja jutro mam lekarza i mam nadzieję , że też się w końcu dowiem. Imię macie wybrane? ![]()