Popieram dziewczyny, kupowałam głównie w biedronce i są ok, w sinsay ostatnio brałam i narazie jest ok
Ja u siebie w sypialni mam z home and you, u córki z Ikea i sprawdzaja się super póki co.
Z home and you najlepiej czekać na promocję drugi produkt za 10zl czy 90,%taniej, wtedy cena nie jest taka duża.
Oo to nie wiedzialam musze wyprobowac
Ja lubie jak przescieradlo jest lekko szorstkie , nie przepadam za bawelnianymi
Ja właśnie kupiłam chyba z 6 sztuk, bo w moim mieście jest namiot wyprzedażowy, przy zakupie min 2 rzeczy każda była 70% taniej, więc zapłaciłam za prześcieradła niecałe 10 złotych.
uwielbiam je
Ja uwielbiam te namioty, bo zawsze, można coś upolowac w dobrych cenach ![]()
Jestem bardzo zdziwiona odpowiedziami bo właśnie mamy sporo prześcieradeł z biedronki i się bardzo kulkują! Może to z nami coś nie tak ![]()
U nas tez czesto takie stoje , tylko trzeba byc z samego rana aby cos dobrego upolowac
Ja wlasnie nigdy nie uzywalam
i jestem ciekawa jak to jest
Ja też mam i z biedronki i lidla i wszystkie się kulkują
jedynie home&you mnie nie zawiodło i od teraz mam same z home&you. Tak jak dziewczyny pisały wyżej na promocji jak się kupi nie ma dramatu. Wolę dać trochę więcej ale niech posłużą na dłuzej
![]()
O kurcze, ja mam chyba z 8 sztuk tych z biedronki i ani jedno mi sie nie skulkowało. Kiedys sie połasiłam na przescieradło z pepco i to faktycznie sie kulkowało, po paru praniach zrobila sie szmata z niego i sie jakby przecierało. Ale te z biedronki jeszcze nigdy
Ja mam prześcieradła na gumce z Ikei i są rewelacyjne, nic się z nimi nie dzieje.
Kupowałam w Ikea i biedronce o było ok
Ja jeszcze nie mialam z home przescieradel ani posieli bym musiala sprawdzic tez jak u mnie sie sprawdzi
Za bardzo się kręcisz i się kulkuja ![]()
Hehehe to samo chcialam napisac ![]()
![]()
![]()
Ja kiedyś kupiłam piękną pościel w home&you świąteczną ze złotym nadrukiem i po pierwszym praniu połowa nadruku zeszła mimo że prałam zgodnie z zaleceniami producenta. ![]()
Moja mama kiedyś kupiła nową pościel w sklepie z ręcznikami i pościelami specjalnie dla mojego wtedy jeszcze chłopaka. Jestem z konserwatywnego domu i jak do mnie przyjeżdżał na noc, musiał spać osobno. Pewnego razu siedzimy w kuchni i jemy śniadanie, patrzę a on ma nogi fioletowe, ręce fioletowe, pytam co jest grane, a to ta pościel pomimo wyprania tak farbowała ![]()
O kurcze
Teściowa pofarbowała przyszłego zięcia
To w sumie nie spotkałam się z tym, żeby pościel tak farbowała po praniu
A jakie konkretnie masz z Home&You? Pościel od nich sprawdza mi się rewelacyjne, kupiłam sobie do nowego domu nowe komplety i czekają w szafie
a z ciekawości wzięłam też prześcieradła chyba z mikrofibry i jestem ich ciekawa, ale jeszcze nie otwieram, bo tu mamy łóżko 140 a w domu 180, więc na to obecne byłyby za duże ![]()
![]()