Prześcieradło 160x200

Popieram dziewczyny, kupowałam głównie w biedronce i są ok, w sinsay ostatnio brałam i narazie jest ok

Ja u siebie w sypialni mam z home and you, u córki z Ikea i sprawdzaja się super póki co.
Z home and you najlepiej czekać na promocję drugi produkt za 10zl czy 90,%taniej, wtedy cena nie jest taka duża.

1 polubienie

Oo to nie wiedzialam musze wyprobowac

Ja lubie jak przescieradlo jest lekko szorstkie , nie przepadam za bawelnianymi

Ja właśnie kupiłam chyba z 6 sztuk, bo w moim mieście jest namiot wyprzedażowy, przy zakupie min 2 rzeczy każda była 70% taniej, więc zapłaciłam za prześcieradła niecałe 10 złotych. :hear_no_evil: uwielbiam je

1 polubienie

Ja uwielbiam te namioty, bo zawsze, można coś upolowac w dobrych cenach :smirk:

Jestem bardzo zdziwiona odpowiedziami bo właśnie mamy sporo prześcieradeł z biedronki i się bardzo kulkują! Może to z nami coś nie tak :joy:

U nas tez czesto takie stoje , tylko trzeba byc z samego rana aby cos dobrego upolowac

Ja wlasnie nigdy nie uzywalam :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth: i jestem ciekawa jak to jest

Ja też mam i z biedronki i lidla i wszystkie się kulkują :frowning: jedynie home&you mnie nie zawiodło i od teraz mam same z home&you. Tak jak dziewczyny pisały wyżej na promocji jak się kupi nie ma dramatu. Wolę dać trochę więcej ale niech posłużą na dłuzej :blush: :blush:

1 polubienie

O kurcze, ja mam chyba z 8 sztuk tych z biedronki i ani jedno mi sie nie skulkowało. Kiedys sie połasiłam na przescieradło z pepco i to faktycznie sie kulkowało, po paru praniach zrobila sie szmata z niego i sie jakby przecierało. Ale te z biedronki jeszcze nigdy

Ja mam prześcieradła na gumce z Ikei i są rewelacyjne, nic się z nimi nie dzieje.

Kupowałam w Ikea i biedronce o było ok

Ja jeszcze nie mialam z home przescieradel ani posieli bym musiala sprawdzic tez jak u mnie sie sprawdzi

Za bardzo się kręcisz i się kulkuja :sweat_smile:

Hehehe to samo chcialam napisac :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth::stuck_out_tongue_winking_eye::grinning:

Ja kiedyś kupiłam piękną pościel w home&you świąteczną ze złotym nadrukiem i po pierwszym praniu połowa nadruku zeszła mimo że prałam zgodnie z zaleceniami producenta. :face_with_diagonal_mouth:

Moja mama kiedyś kupiła nową pościel w sklepie z ręcznikami i pościelami specjalnie dla mojego wtedy jeszcze chłopaka. Jestem z konserwatywnego domu i jak do mnie przyjeżdżał na noc, musiał spać osobno. Pewnego razu siedzimy w kuchni i jemy śniadanie, patrzę a on ma nogi fioletowe, ręce fioletowe, pytam co jest grane, a to ta pościel pomimo wyprania tak farbowała :rofl:

2 polubienia

O kurcze :rofl: Teściowa pofarbowała przyszłego zięcia :rofl: To w sumie nie spotkałam się z tym, żeby pościel tak farbowała po praniu

A jakie konkretnie masz z Home&You? Pościel od nich sprawdza mi się rewelacyjne, kupiłam sobie do nowego domu nowe komplety i czekają w szafie :heart:a z ciekawości wzięłam też prześcieradła chyba z mikrofibry i jestem ich ciekawa, ale jeszcze nie otwieram, bo tu mamy łóżko 140 a w domu 180, więc na to obecne byłyby za duże :rofl::sweat_smile: