A ja dziś oglądałam klepsydrę jak opowiadał micie popularności w stanach Krzysztofa Gajdzia…… ależ ci celebryci oszukują
Bo lekarz lekarzowi nie równy. To ja ci powiem tak moja mama jest lekarzem i robiła sobie specjalizację z medycyny z przeciwstarzeniowej. Przyszła pacjentka która w ogóle się nie kwalifikowała i moja mama powiedziała że przepraszam pani się nie kwalifikuje na zabieg już nie pamiętam co to było. Ale mniej więcej wyglądało to tak, teksty ze strony klientki że nie ma problemu że ona zapłaci więcej A jak moja mama szła w zaparte to ona powiedziała że i tak znajdzie kogoś kto jej to zrobi
No to czesto slyszy sie jako motywacja , ze jak nie zrobi tu to zrobi gdzies indziej a nie ma pewności, ze tam zrobia to poprawnie i nie “skopią” sprawy
Nawet jak kilku lekarzy odmówi to i tak dla kasy znajdzie się taki co zrobi .
Dokladnie , a jest tez mozliwosc , ze pojdzie do jakiegos lekarza partacza i wtedy juz w ogole bedzie tragedia
Często w uwadze chyba były sytuacje że komuś źle zrobiono operację plastyczną a potem okazywało się że takich ludzi jest o wiele więcej
Tym bardziej, ,w niektóre zabiegi dopiero niedawno zostały uregulowane i zajmowały się nim kosmetolodzy. Mają studia w tym kierunku w przeciwieństwie do kosmetyczek, ale jednak w teorii lekarze powinien mieć większą wiedzę
Taaak , ja pamiętam jak chodziłam po laryngologach i to w zeszłym roku co laryngolog to coś innego . Już nie wiedziałam komu wierzyć
Niestety często jest tak , że każdy lekarz stawia inną diagnozę.
To ja miałam podobnie z endokrynologiem , ale w końcu udało mi się znaleść jakiegoś dobrego
Bo szczerze to można zgłupieć
Tak to niestety już jest z lekarzami
No dokładnie , nie wiadomo już w co wierzyć później
Ja to mam problem z dobrymi lekarzami . Jak już znajdę to trzeba nieźle zapłacić ![]()
![]()
Dlatego jestem zdania że trzeba pójść zawsz do dwóch różnych …. Jeśli się nie jest pewnym co do diagnozy jednego
I to jest najgorsze, a jeszcze trafić na tego dobrego .
Tak tyle że jak drugi powie coś zupełnie innego to co w tedy, kogo słuchac?
to wtedy idziesz do trzeciego który roztrzygnie ![]()
a tak serio to się czasem tak zdarza ale jednak jeśli się nie jest pewny co do tego co się usłyszało to jednak warto skonsultować z innym
Oczywiście że tak tym bardziej jeżeli nie chodzi o zwykle przeziębienie ![]()
A o co to się rozzchodzi z Sylwią Bombą ? Ona się rozeszła z Geregiem? Jeszcze niedawno o nich pisałyśmy ![]()
![]()
![]()
Oni się rozchodzą z Mandaryna i Michał schodzą ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()