Rodzina Clarke i ich rodzina

Nie bez kozery z rok temu mówiła że człowiek jest ze sobą ale różnie może być i miłość może wygasnać. Jedno co mi się w niej podoba to to że ma swoje zdanie odnoście dzieci, nie che ich bo to obowiązek plus ona ma szacunek do matek i podziwia za “trud” wychowania i oddania się im. Raz opiekowała się dziećmi bodajże siostry i kłaniała się w pas każdej mamie.

@Redax33 taaak? Zablokowała? Niepoważne i infantylne jak dla mnie zachowanie, ale cóż są ludzie i ludziska

2 polubienia

Tak , to konto prowadzone jest przez rodzine . Pisali o tym kiedys , ze dlugo mysleli co zrobic i jak to rozwiazac .
@Redax33 gryba afera z tego poszla i pani fotograf jednak zmądrzała i wstawila nowe oswiadczenie , ze wycofuje sie z tego :sweat_smile: teraz juz nie chce pieniedzy od fundacji prozwierzecych tylko od duzych serwisow informacyjnych , ktore maja isc na cele charytatywne . Czy wierze w szczerosc jej intencji ? No nie , ale probuje sie ratowac jak moze

1 polubienie

Ja też ja za to lubię. Chodź wiem że był spory hejt na nią bo niektóre mamuśki nie mogły zrozumieć że ktoś może po. Ludzku nie chcieć dzieci i pisały takie bzdury o niej jak to jest egoistyczna itd …. A co kogo to obchodzi …… jej sprawa. Taki ma pomysł na życie i nic nikomu do tego……

1 polubienie

Bo teraz Facebooka można wykupić co miesiąc żeby był bez reklam , wszędzie już to robią

Ale naprawdę najgorsze jest że jak oglądasz jakiegoś relsa trwającego troszkę dłużej to wsadzanie reklam co bodajże niespełna minutę jest męczące

Dokładnie, to już się odechciewa oglądać

A nawet nie wiedziałam , a ile to kosztuje?

A nawet nie wiem, nie interesowałam się tym ale kiedyś wyskoczyło mi i zrobiłam kontynuuj z reklamami

@karolina27034 i co oglądałaś kojeny odcinek, mi się nie udało wczoraj bo młody był tak padnięty po żłobku i spacerze ze poszliśmy spać o 20

Wczorajszego nie :face_with_peeking_eye: dziś nadrobię ! Tamten senzon był taki milutki a ten … wszyscy mnie tam irytują :rofl:

Nooo też stwierdziliśmy z mężem że chyba ten sezon będzie słaby

Ale się nie zamykam ! Może się fajnie rozkręci i przynajmniej jest co oglądać !

Chyba zawsze tak na początku jest że wszyscy są tacy spięci. Ja coś się nie mogę zebrać do oglądania tej edycji

1 polubienie

I nic nie straciłaś, trochę jest w stylu poprzedniej a tamta już mi się mniej podobała

Co sezon to na moje jest coraz gorzej

A oglądałyście nowe nagranie klepsydry na temat tej rodziny? Wczoraj zaczęłam z mężem ale nie udało mi się dokończyć jeszcze

Nie w temacie jestem ! Gdzie to oglądasz albo skróć co mówił :sweat_smile:

Na yt ma swój kanał i tam nakręca różne rzeczy … ja zaczęłam dopiero więc ci nie skrócę ale coś tam już jej wytykał co robi dla publiki

Na tik toku czsem mi się coś o nich wyświetli, w wolnej chwili zerknę :confused:

Ja ostatnio zatrzymałam się na tym że tłumaczyła się dlaczego dzieciaki noszą non stop tylko sandały no ale powiedzmy sobie te ich sandały są już tak brudne i rozchodzone żona naprawdę powinna tym dzieciakom wymienić buty