Czy Wasze maluszki też śmieją się w głos przez sen ? Zauważyłam że mój synek robi to coraz częściej co niezwykle mnie to śmieszy bo wiem że sni mu się coś fajnego. Jak pierwszy raz to usłyszałam to myślałam że to córka bo on jeszcze w głos sie wtedy nie śmiał normalnie , a przez sen proszę . Mniej więcej co druga boś takie smiechotki po jedzeniu mu się włączają ![]()
Tak to słodki widok… nasz synek bardzo często sie uśmiechał i zaśmiewał w głos
i do dzisiejszego dnia zdarza sie nam to słyszeć
fajnie miec świadomość ze dziecko jest szczęśliwe
Moj synio jest malenki wiec w głos sie jeszcze nie śmieje ale przez sen szeroko się uśmiecha
wczoraj siedzialam nad nim i robilam mu wtedy zdjecia z pieknym szerokim uśmiechem ![]()
Moja Paula też się na razie tylko uśmiecha, ale widzę, że coraz częściej to robi. Przez sen wydaje rożne dźwięki, ale śmiechu jeszcze nie słyszałam.
Te dźwięki i minki to najslodszse co może być ![]()
Mojej córce jak była malutka też się parę razy zdarzyło w nocy zaśmiać w głos
a my potem nie mogliśmy zasnąć tak się śmialiśmy ;D
Nasz syn przez sen się uśmiecha od dawna czy jak podczas jedzenia zasypia. W ciągu dnia śmieje się w głos ale przez sen jeszcze nie słyszałam. Chyba że się śmiał a ja spałam i nie słyszałam
Nasz synek też śmiał się w głos kilka razy. A tak to przeważnie się szeroko uśmiecha albo jak coś mocno przeżywa przez sen albo coś mu się śni to zaczyna coś mówić po swojemu i opowiadać
Wtedy też jest śmiesznie
Takie widoki są przesłodkie…
Moja córka jak była mniejsza czasem uśmiechała się jak słodko spała, piękny widok:) ostatnio w tym tygodniu zaśmiała się głośno budząc mnie, na początku myślałam że coś się stało, patrzę a ona fajnie się uśmiecha:)
Mój synek teraz bardzo często wnocy smieje sie w glos przez sen i my sie smiejemy razem z nim
Oczywiscie ,ze u nas tez i to badzo czesto zdarza sieze synek sie smial glosno przez sen i zawsze mnie to wzruszalo ,takie to slodkie wiedza,ze moze snije mu sie cos milego:-) raz zasmial sie przy mezu to maz do smial:-) wiec chyba z tego co czytam dzieci tak maja,
niestety placz czasem tez sie zdarzyl a teraz jak jest starszy ma ok.4latka to czasem cos powie,jakies slowo i czasem niedoslysze ,ale cos powie,![]()
Nie raz nie dwa, to normlane. Aniołki się śnią ;
U mnie też się zawsze mówiło, że śnią się dziecku aniołki jak uśmiecha się przez sen. ![]()
Zdarza się, że maluszki śmieją się przez sen na głos i mój Syn czasami śmieje się tak do tej pory a ma półtora roku.
Bardzo często się mu to zdarza , zwłaszcza nad ranem . Cudowny widok ![]()
Moja Mała zaczyna wzdychać przez sen ![]()
U nas raz się zdarzyło, że córka śmiała się przez sen. Rzeczywiście, to było bardzo śmieszne
Szkoda, że więcej się nie trafiło
Mojej córce jak była malutka to co chwilę się zdarzało śmiać przez sen. Na pewno miała miły sen. Być może śniło jej się, że ktoś się z nią wyglupia. Ciekawe czy Jaś też tak będzie miał.
u mnie synek się tylko uśmiecha przez sen
To takie słodkie:-) moja od urodzenia uśmiechała się a po kilku tygodniach zaczęła głośno się śmiać hah
Moja corka tylko przez sen się uśmiechała, ale żeby głośno się śmiać to nie…