Śpiworek do spania

Piękne mają rzeczy, w tym tygodniu był konkurs na tą osłonkę na ig i mi umknęło :frowning: mam koszyk za parę stów przygotowany ale może poczekam na Black friday z zamówieniem i wyjdzie coś taniej :sweat_smile:

To racja i mają rzeczy w normalnych cenach a nie śpiworek za 399 bo nazwa firmy jest na metce. O jakość też mają jak dla mnie super

Ten 2 zdecydowanie lepszy, ja mam ten 1 i właśnie na krótko nam starczył

Bo w sumie jak dziecko podrośnie to nie zakryje się nóżek tym dolnym rogiem, to mnie denerwowało właśnie.

Haha tak , brałam udział ale tym razem wygrana nie dla mnie :sweat_smile:

Wgl o tym nie pomyślałam że to może być niebezpieczne. My mamy taki pełny właśnie, ale mnie denerwowało że tyle tego materiału wokół głowy jest, i szybko syn z niego wyrósł

Tak jak grube kurtki czy kombinezony, to dodatkowa warstwa pomiędzy fotelikiem a dzieckiem. A warstwa pod plecami może wpływać na złą pozycję dziecka w foteliku

2 polubienia

Trzeba pamiętać, że żaden producent nie przewiduje użycia otulacza wkładanego do fotelika i nie przechodzi z nim żadnych testów. Otulacz może znacząco obniżyć bezpieczeństwo fotelika

1 polubienie

Dziewczyny, a czy któraś miała śpiworek z Ikea? Przymierzam się do zakupu większego spiworka i są w fajnej cenie z certyfikowaną bawełną ale nie mogę znaleźć oznaczenia TOG

Ja polecam taki z Temu. Tylko rozmiar 0-6 na pewno nie wystarczy do 6 miesiąca, raczej do 4

Jakos nie mam zaufania do rzeczy dla dzieci/niemowlakow z Temu.
Niby 3/4 rzeczy z sieciowek jest z tamtych stron, ale sa w jakis sposob weryfikowane, a czasem wycofane ze wzgledu na uzyte materialy czy barwniki. Tu takiej pewnosci nie masz.

1 polubienie

Zgadzam się w 100%. Jednak żeby trafić do sieciówki to coś musi być sprawdzone, a prosto z temu nigdy nie wiadomo

Ten za 60 zł? Obstawiam że 1 max 1,5tog

Pisałam to już w innym poście ale może wrzucę i tu ;
w UE produkty muszą spełniać normy i mieć certyfikaty, a ktoś bierze za nie odpowiedzialność.
Jak kupujemy z Chin to kupujemy „na własne ryzyko” i tak często to ten sam towar co w sklepach w Polsce ale bez gwarancji, atestów i z fałszywym certygikatem😌

1 polubienie

Tak to prawda też gdzieś o tym czytałam

Dziś wyświetliła mi się jeszcze taka strona ze śpiworkami, wyglądają całkiem nieźle.

ColorStories są super, ja miałam ale używany z Vinted, to byłam zadowolona

W takim razie, muszę przemyśleć tą opcję, bo też jestem na etapie poszukiwań !

Zerknij na infantilo :wink: są fajne bo są odpinane i jak dzidzia podrośnie to się wydłuża plus jest opcja albo schowania rączek do środka albo żeby sobie hulaly :grinning: mamy 1,5 tog i 2,5 tog

Ooo ekstra z tym odpinaniem na dole ! Muszę się zapoznać z ofertą !! :heart: