Stopień dojrzałości łożyska

Ja to nawet nie raz przed szpitalem widziałam jak z brzuchem pod nosem ale z papierosem w ręce. …

ja prawdopodobnie miałam niewydolne łożysko a lekarz nic nie powiedział

nie wiem jak mozna byc tak samolobnym zeby palic w ciazy bo wtedy mysli sie tylko o swoich potrzebach…

Nie do pomyślenia jest by palić w ciąży, choć podobno jak kobieta dużo pali to nie powinna tak gwałtownie od razu rzucać, lekarze zalecają najpierw zmniejszać, chociaż ja bym rzuciła od razu

Ja tez bym rzuciła zdrowie dziecka najważniejsze

Zgadzam się zdrowie dziecka jest dla nas najważniejsze i dla maluszka zrobimy wszystko

dokładnie :slight_smile: dla dziecka wszystko :slight_smile:

na każdej wizycie lekarz wszytsko mi dokładnie tłumaczył wraz z stopniem dojrzałości łozyska

w zyciu bym nie palila w ciazy

Nie miałam określanej dojrzałości łożyska

Siostra paliła o miała problem ze starzejącym się lozyskiem

lekarz wspominał o stopniu dojrzałości łożyska podczas wizyty u niego w gabinecie

ja nigdy o tym nie słyszałam od mojego lekarza

Ciekawe czy moja lekarka określa wiek łożyska czy nie? Może po prostu jest w porządku i nic nie mówi

slyszalam o stwierdzeniu ze ktoś ma stare lozysko jak np. palila kobieta w ciazy

Mi nic nie powiedział lekarz, dał tylko karteczkę

Lekarz nigdy nic nie mówił o łożysku, tylko na początku gdzie jest umiejscowione.

Jak ktos Pali to w łożysku wszystko wyjdzie, nie ukryje się

myślę, że jeśli wszystko jest ok z maluszkiem to lekarz niekoniecznie musi mówić nam na każdej wizycie o łożysku

Nie wiem jak to było z moim łożyskiem. Nic mi ginekolog nie mówiła