To cała wasza rodzinka?
świetnie! Żywa szopka, tylko zwierząt brakuje ![]()
![]()
Woooow mega mega mega no genialne ![]()
![]()
![]()
Pati, Ty to jesteś mistrzem ogarniania tego wszystkiego, w mig stroje ogarnięte, rodzinka wystrojona i gotowi na orszak!
No rewelacja ![]()
![]()
@Wesola95 tak cała nasza 6
jesteśmy patchworkową rodziną najstarsza moja córka z poprzedniego związku i syn męża z jego poprzedniego zwiazku i dwójka naszych wspólnych dzieciaków
Jak widać takie rodziny jak nasza również mogą zostać" Świętą Rodziną " ![]()
@Mamii ja powiem ci że lubie się przebierać
jak pracowałam w przedszkolu przebierałam się za klauna
rok temu zrobiliśmy przebierane urodziny synkowi męża
O patchworku wiem, ale myślałam, że jest was piątka ![]()
a tu jeszcze gdzieś mi jedna córeczka umknęła
piękna ta wasza rodzinka!![]()
Ja nienawidzę się przebierać
a co roku mamy ze znajomymi imprezy tematyczne i przebierane - także byłam już między innymi myszka miki, byłam już przebrana za lata 80, byłam przebrana za marynarza, Harrego Pottera, ciekawe kim będę za rok ![]()
Ekstra, sama bym chętnie poszła na taką imprezkę. Ale jak narazie to tylko u córci w przedszkolu jest bal przebierańców
Mi tak samo hahah fajnie fajnie ![]()
Haha to ty masz większe doswiadczenie z przebieraniem niż ja😅 ale fajnie ja tam lubię się przebierać, a takie imprezy z przebraniami są fajniejsze bo coś się dzieje.
Ooo , u nas w rodzinie jeszcze nie ma takich przebieranych imprez , nigdy na takiej nie byłam ![]()
Ja marze o takiej imprezie
jak mala troszke podrosnie to napewno zrobie przebierane halloween ![]()
Sama tez uwielbiam sie przebierać, wiec jakby co to mozecie mnie zapraszać ![]()
Dziś w moim Pepco tez widziałam ten zestaw
A ile świątecznych rzeczy było za grosze, kolorowanki i książeczki za 2 zł, gipsowe ozdoby do pomalowania za 1,20, zestaw foremek do pierników 1,50 zł… Dałam się ponieść i trochę rzeczy kupiłam, spakowałam w karton i podpisałam go mając nadzieję, że nie zapomnę o nim w grudniu 2026 ![]()
O niee, jeszcze by tego brakowało żeby w mojej rodzinie wprowadzili taką tradycję
ja podziękuję, wystarczy wśród znajomych ![]()
To się tak mówi, ale mnie te imprezy wkurzają też między innymi dlatego, że trzeba wydać pieniądze na strój, często próbuje coś na vinted wyszukać ale nawet jeżeli znajdę koszulkę to z ochroną i wysyłka to z 10 robi się 25 a tu jeszcze dokup spodnie i akcesoria, dla mnie to takie zbędne wydawanie, co roku to samo, a strój później ląduje na strychu i leży i nigdy nie zostanie użyty - nie jest tak łatwo sprzedać na vinted
no nie lubię tej zabawy ![]()
![]()
No nie dziwię się , bo taki strój na jedną imprezę to dużo kasy a potem jak chcesz sprzedać to też tak nikt nie kupi ![]()
Taaak dokładnie ! . Ilecrazy chce chaos sprzedać to zainteresowanie znikome
Ale fajnie ja w sobotę jadę na shopping
córkę zaworze na urodziny do koleżanki i będę w międzyczasie buszować po sklepach może i ja jakieś perełki ustrzelę ![]()
@Mamamamusia na vintedzie wiadomo jak by coś było za grosze to szybko pójdzie ![]()