Sylwester

My w domku:) moze dotrwamy do północy:P
Moze chrzestna Synka z rodzinka wpadnie - wszystko się okaze blizej konca grudnia.
Ale bez szalenstw bo juz zmeczenie u mnie w tej ciąży coraz wieksze.

Ja w tym roku sama z dziećmi więc pewnie jakieś wieczorne kino zimne ognie i spaciu :slight_smile:

Boże :heart_eyes: Ty masz noworodki bliźniaki ??? Przeoczyłam takie ważne informacje ??? Jacie :astonished::hugs::hugs:

@Mamusia22 u nas rok temu też był Sylwester z tv :slight_smile:

@Wesola95 my rok temu mieliśmy bezhukowe fajerwerki, kupiłam w Lidlu , ale powiem że byl huk z nich , sle nie tak mocny jak ze zwykłych , a dla mlodej zimne ognie te dlugie :slight_smile: miała skończony rok wiec nawet dotrwała do północy :slightly_smiling_face:

@Kikip ulalla rok temu pieknie musiałobyć :star_struck::star_struck: w tym to może faktycznie o północy laktator w dłoń zamiast kieliszka, a na kiedy masz termin :)?

@MamusiaNM też masz na dniach termin :smiling_face::smiling_face:? Jej to mnie też ominęło :blush::blush:

@MamaKins takie mini burgerki sa mega , dla mie na raz do paszczy hihihi noooo rok temu tez robilam dwie sałatki, szaszłyki z pieczonymi ziemniakami i sałatka do tego , murzynnka,.deskę serów wedlin, koreczki i to było tak ze córka mi bodusia na stopach siedziala i płakała żebym ją wzięła w koncu na ręce , tak sie zaparłam ze sama wszystko zrobię i zrobiłam , a potem babcia Córki mówiła ze do wnuczki by przyszła przeciez a ja nie chciałam bo do nich szliśmy na Swieta i sama też wszutsko przyrządzała wiec ja robiłam Sylwestera :wink:

@Kalusia161 to bedzie jakby nie patrzeć imprezka :blush::blush::blush: wypijesz Inkę i może dasz radę do północy :hugs:

@Mamamamusia a masz dzieciaki juz takie ze same potańczą do muzyki :)?

1 polubienie

Na razie siedzą w brzuchu, ale tak w połowie grudnia pewnie mnie rozpakują :grinning:

1 polubienie

w moim przypadku najpozniej za 2tyg bede po planowym cc o ile dotrwam wiec tez czekam jak tykajaca bomba

@Mamaprzygod to tez będziesz miala ciekawe swieta z podwojnym szczesciem :heart:

@MamaKins domowe burgery :heart_eyes: kocham takie jedzonko, jak beda gotowe podziel sie zdjęciem :heart: raj dla podniebienia

No to z @MamusiaNM mozesz miec nawet ten sam dzień :smiley::smiley::smiley:

To czekamy my ciotki forumowe na nowe dzieciątka :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

2 polubienia

Ja to nawet w mini burgery się nie bawię :joy: żeby mój mąż się nimi najadł to nie wiem ile musiałabym zrobić :smiley: a tak to zrobię mu dwa duże i jest z głowy :sweat_smile:
@MamusiaNM z przyjemnością ! Jak tylko zrobię, zdam relację :smiley:

1 polubienie

Potwierdzam, rok temu było super i pogoda nam dopisała, także super wspominam :slight_smile: taki wyjazd last minute, bo chcieliśmy spróbować czegoś innego niż standardowo Sylwester z rodzinką, pomimo że też zawsze jest fajnie :slight_smile: Ogólnie mam termin na 8.01 czy tam 7.01, ale z ostatnich prenatalnych wskoczył mi 31.12, dodatkowo byłam na kontroli i szyjka się skraca itd, więc ciekawe ile wytrwam :slight_smile:

My w tym roku po kilku latach w domu spędzamy Sylwestra na spokojnie , obym tylko nowego roku nie przespała :see_no_evil:

1 polubienie

My w tym roku też podobnie, będziemy z sąsiadami siedzieć w domku :wink:

1 polubienie

A bedziecie się na tą jedyną w roku noc malować mocniej , ekstra z blyskiem będąc w domu ;)? Ja Wam powiem że oko pomaluje ale juz be żadnych fluidów , różów :wink:

1 polubienie

Ja pewnie tylko delikatnie się pomaluje :smiling_face:

1 polubienie

Ja pewnie standardowy makijaż, bez szaleństwa ew poprzyklejam sobie jakieś diamenciki :grinning:

1 polubienie

My raczej też w domku z dwójką albo z polsatem na spokojnie, bo z miesięcznym dzieckiem na pokładzie i z 4 latka będzie wesoło :rofl:

2 polubienia

Taak ! Jako tako dadzą radę hahah :sweat_smile:

1 polubienie

Hahhaha ja to chyba pomalować sie musze co prawda juz Andrzejki minęły ale na sylwestra też to bedzie wg jej koncepcji

Macie ig to posłuchajcie jej gadki hahahah

1 polubienie

Jeju… Czasami włączą mi się jej rolki i nawet nie wiem co mam myśleć. To jest tak głupie że aż śmieszne :laughing::sweat_smile:

Od 5 lat w końcu mam wolne świeta i sylwestra xd zawsze mialam dwa dyżury świąteczne plus sylwester albo nowy rok. Siedzimy sylwestra pewnie w domu albo ze znajomymi ktorzy msja tez malutkie dziecko :stuck_out_tongue: wiec w tym roku nie poszalejemy ani sie nie wyśpimy :wink:

1 polubienie

Samo to że masz wolne w takie dni to już duuużo :green_heart::green_heart::sparkles::snowflake: mozesz sobie na spokojne coś np przyrządzić bądź poprostu poleniuchować :smiling_face:

To wszystko zależy czy będę witać nowy rok w normalnym ubraniu czy już w piżamie :joy: ale myślę, że rzęsy pewnie pomaluje, bo inaczej to się czuję jak kret :smile: szczerze to już niepamiętana kiedy miałam taki mocniejszy makijaż na sylwestra, od kilku lat spędzam go w domu i nie ukrywam, że najbardziej mi to pasuje, więc ubiór jak i makijaż na totalnym luzie

1 polubienie