To ja jak do Warszawy jechałam służbowo to był właśnie taki turecki kebab o zawsze tam chodziłam by go zjeść ![]()
Ja w bułce nie jem nigdy , bo są bardzo się objem tą bułką
zbędne kalorie ![]()
Też racja
ale jak się oprzeć jakiej pysznej chrupiącej bułeczce ? ![]()
![]()
A robiliście już ta nowość wiralowa czyli hamburger zamknięty w bułce?
Niee, ja nawet o tym nie słyszałam ![]()
jak to wgl wyglada ?
Tylko widziałam na tt ale nie robiłam ![]()
Robisz ciasto drożdżowe na bułki rozwałkowujesz porcje do środka wkładasz usmażony kotlet ser żółty sos zamykasz tak aby stworzyć dla kulkę postępujesz sezamem i do pieca. Bardzo mnie korci by właśnie wypróbować ale zastanawiam się czy to nie przemieka. Gdyby były spoko to fajna opcja na mini burgerki na przyjęcia
Ja nie jestem pewna czy ten kotlet nie zmięknie w tym chlebie/bułce ![]()
Widziałam ten przepis na tik toku , też mnie kusi taki burger . Nie powinno przemknąć . Ja ostatnio robiłam podobne tyle że w środku była szynka kiełbasa krakowska w kostkę pokrojona , kukurydza ogórek kiszony , ser żółty i ten farsz był wymieszany z przecierem pomidorowym i przyprawami świetne to wyszło na drugi dzień też było bardzo dobre nic nie przemokło
O! To muszę koniecznie wypróbować ![]()
Ooo brzmi na prawdę pysznie ![]()
Mmm, brzmi przepysznie
kusi żeby zrobić! ![]()
Przez to forum to ma się tylko ochotę na jakieś dobrocie , a najgorzej jak się coś zobaczy właśnie o takiej godzinie ![]()
Hahaha no właśnie chęci się nabiera na smakołyki, a później nie mam czasu nic takiego ekstra zrobić do jedzonka ![]()
Najgorsze jak się ogląda i czyta o takich rzeczach będąc w ciąży i mając zachcianki
Tak z ciekawości to macie albo miałyście jakieś zachcianki ciążowe ? Ja np nie miałam żadnej stałej tylko takie przelotne . Na początku gdy nie dałam rady nic przełknąć frytki z dużą dużą ilością soli wchodziły jak złoto
raz to była galaretka drobiowa i ocet , koniecznie z octem a teraz nie dawno skończyła mi się ochota na truskawki taka mega , teraz jeszcze nic mnie tak nie ciągnie
a u was ?
Niedawno był poruszany taki temat
możesz poczytać jak to było u nas i podzielić się swoimi doświadczeniami
Zachcianki – najdziwniejsze połączenia smaków
Sos gold Kentucky z KFC, mąż się śmiał że mi kupi x tych sosów w prezencie ![]()
W ciąży brzmi to jak spełnienie marzeń ![]()