Szybkie przepisy na super obiady 🥗

To ja mam Miumiu i słoneczne i korekcyjne. Korekcyjne uwielbiam, a słoneczne są mega ciężkie i muszę mieć dzień żeby je nosić :face_with_peeking_eye: Na codzień śmigam w Raybanach i Polaroidach :heart_eyes:

1 polubienie

Ooo to będę musiała jeszcze raz poszukać :smiley:

Też mi się wlansie marzy taki symboliczny z jakimś niebieskim akcentem :face_holding_back_tears: ale muszę być przy jego wyborze :sweat_smile: żeby dopasować do pozostałych

Ojej najgorzej :face_with_peeking_eye: ja dlatego wolę stacjonarnie kupować okulary

Mi się mega miumiu podobają :heart_eyes: ale do mojej twarzy tak mi ciężko dopasować okulary :sweat_smile: teraz w ciąży to nawet nie chodzę w korekcynych bo ta twarz mi tak nie leży :smiling_face_with_tear:

To ja też mam ciężko :disappointed_relieved:
Z Raybanami to już wgl - 2 modele tylko pasują do mojej twarzy :face_with_peeking_eye::joy:
A znów MiuMiu wszytkie mi pasują - ale też lubię mega klasyczne modele. Korekcyjne to okrągłe w złotych oprawkach 🩷

1 polubienie

Z raybanami mam to samo ale żadne na mnie nie pasują :see_no_evil: mogę nosić tylko duze klasyczne okulary przeciwsłoneczne bo w innych nie wyglądam korzystnie

Kupiłam sobie jedne najzwyklejsze to noszę na głowie :laughing::laughing: jako opaskę

1 polubienie

To u mojej teściowej i męża poznała prażone. Wcześniej nie jadłam. I u nich daje się ziemniak, marchew, cebulę, boczek, kiełbasę no i obkłada się kapustą.

@zewsidziewczyna to ja od męża miałam niespodziankę właśnie na przybycie i dostałam naszyjnik złoty (białe złoto) ze złota zawieszka stópek. W ogóle u mnie motywem przewodnim są właśnie stopki. Oprócz niebieskich balonów i tego witamy mamę i synka to jeszcze miała porozwieszane właśnie drewniane stopki i właśnie ten naszyjnik

1 polubienie

Ja dostałam pierścionek z diamentem w środku, który symbolizuje naszą córeczkę i po bokach mniejsze diamenty układane w zawijaski i to jesteśmy my . Tak mi tłumaczył mój mąż . I oczywiście były balony, kwiatki dla mnie i córeczki . Cudownie , że teraz faceci potrafią nas doceniać za ciążę i poród .

6 polubień

Jaki kochany że jeszcze do tego miał historię pierścionka :face_holding_back_tears: ja uwielbiam takie symboliczne prezenty :heart:

3 polubienia

Rany mam dziś taki przypływ energii że muszę ją w kuchni wyładować :laughing: rano wstałam na maxa zmęczona bo jakiś ból brzucha miałam może to jakiś skurcz , ale go próbowałam przespać :face_with_peeking_eye: a teraz matko :laughing:

3 polubienia

Czekamy na foty co powstanie ;p u mnie na obiad pizza z wczorajszej kolacji i pomidorowa też z poprzednich dni :face_with_peeking_eye:

1 polubienie

Też miałam w planach pizzę :laughing: ale jak otworzyłam lodówkę to lipa :face_with_peeking_eye:
Mam pulpety z brokułem pieczarkami i porem , do tego sałatka z brokułem makaronem tam różnymi warzywami i ziemniaki z koperkiem :laughing::laughing:
A teraz ta siła mi opadała , i czekam aż plecy przestaną boleć :smiling_face_with_tear:

1 polubienie

A ja dziś miałam kwaśnicę i kupiłam sobie zapiekane w lidlu :face_with_peeking_eye: a jutro będzie jajko sadzone z ziemniakami i kapustą na ciepło

3 polubienia

U nas najlepiej sprawdzają się proste dania :blush: Często robię zupy, makaron z różnymi sosami, kurczaka z warzywami

1 polubienie

Ooo u mnie też jajko sadzone jutro z ziemniaczkami i kefirem :yum::yum: a dziś był makaron z gulaszem z wieprzowiny a mąż miał kaszę z tym sosem i ogórek kiszony

2 polubienia

Oooo już drugi raz się spotykam ze ktoś je gulasz z makaronem…… ja zawsze z ziemniakami, kaszą albo kluskami slaskami…… a mam taką knajpkę pod domem co serwuje domowe obiady i właśnie robią gulasz z makaronem :rofl: w daniu dnia

Ja uwielbiam polecam spróbować

Ja kiedyś jadłam z makaron i był nawet nawet :sweat_smile: