Ja na szczęście nie mam takiego problemu ale na pewno szukałabym przyczyny w wynikach moich badań i pierwsze co udał bym się do lekarza aby z nim to skonsultować wiadomo można przyjmować różne leki ale po co skoro to wcale nie załatwi problemu tylko go na chwilę zachowuję do momentu przyjmowania leku ale sam problem nie zniknie według mnie zdecydowanie lepszym rozwiązaniem będzie znaleźć problem i go zwyczajnie zwalczyć a nie tylko powierzchownie szkoda wydawać bez sensu pieniądze
Z pewnością najpierw warto zrobić badania niż barć jakieś preparaty
Ale to co hormony trzeba badać ?
brałam już różne tabletki na zwiększenie libido które po urodzeniu dziecka zmalało niemal do zera i z tego co przetestowałam najlepsze wydaja się być te zioła z Ameryki Południowej - Feminam Libido. Można kupić te tabletki w internecie w Polsce też. Dla mnie po prostu rewelacja nie tylko wróciła ochota na seks ale jeszcze większa niż przed zajściem w ciążę. do tego duży napływ energii.
Też brałam i polecam szczególnie tabletki na libido firmy orgasmmaxx albo viamea dostępne w internecie i aptekach
ja nie brałam jeszcze nic ale chyba musze bo maż mnie męczy a ja w ogóle nie mam ochoty i nie wiem czy to jest właśnie tego wina
chyba najlepiej udać się do specjalisty, który doradzi coś
Ja nic nie brałam. Pierwsze słyszę ze takie są dla kobiet. Po porodzie ogólnie mniejsza jest ochota na wszystko. Po prostu zmęczenie robi swoje. Trudno mi uwierzyć żeby tak po tabletkach od razu taka duża zmiana była, bez wypoczynku .
super polecem te wspomniane egzotyczne tabletki - feminam libido naprawdę szybki efekt. Trzeba tylko samej sobie wyczuć odpowiednie dawkowanie. Jak na razie jedyne które zadziałały na mnie.
Niestety nie mam zdania na ten temat, bo nigdy nie brałam takich ‚ cudeniek' ale chętnie się zapoznam z opiniami ;)
Ja jestem sceptycznie nastawiona do takich "tabletek cudów". Nigdy nie brałam i pewnie gdybym miałam problem to raczej poszłabym do specjalisty :)
Też uważam, że warto poradzić się specjalisty
Nigdy takich tabletek nie brałam, nawet o nich nie słyszałam. Może dlatego, że nie potrzebowałam i w temat się nie zagłębiałam.
Aczkolwiek jak pojawia sie problem, może warto najpierw do jakiegoś specjalisty, teraz tyle specyfików na rynku, że czasem lepiej nie brac czegoś na własną rękę.
Najlepiej zapytać specjalisty
Lepiej na własną rękę.nie brać takich lekarstw. Osobiście nigdy nie brałam tego typu tabletek.
Czasami można sobie jeszcze zaszkodzić bo problem tkwi gdzie indziej
Też tak myślę że można Sobie tylko zaszkodzić.
ja na własną ręke to co najwyżej leki na przeziębienie biore i też jak nie pomagają to lece do lekarza po recepte;)
Ja jutro musze zapisać się do lekarza go gardła nie czuje.. u nas jakiś wirus panuje bo najpierw starszy syn 2 dni gorączkował.. w pn ja z młodszym synem.. dzisiaj męża rozłożyło.. na szczęście ja wracam do sił tylko gardło mnie niepokoi..
Femko dużo zdrówka dla Was, taka teraz ta pogoda jest zdradliwa, niby słońce ale z dużym wiatrem i chwilą moment i gdzieś człowieka zawieje..
Jeśli chodzi o tabletki to o nich nie słyszałam, bo podobnie jak dziewczyny, nie interesowałam się tym tematem. Myślę że jeśli nie dasz rady iść do lekarza i z nim porozmawiać to może warto chociaż poprosić kogoś w aptece o poradę. Tam może coś pomogą, bo też mają na pewno większa wiedzę niż my tutaj na forum :)