USG - 2D,3D i 4D

Mamy takie jedno 3d na pamiątkę:)

może przy drugiej ciąży zdecyduje si e na 3-4D

tez tak mysle

mój ginekolog nie miał takich specjalistycznych sprzętów :wink: nawet na zwykłym usg nie było za wiele widac…

agniesias_1983 ja też dostałam takie pamiętniki jeden taki gruby a drugi taki mniejszy i tylko z najważniejszymi wydarzeniami. Uzupełniam ten mniejszy, bo boję się, że zacznę ten gruby a potem nie będę systematycznie wpisywała, pozapominam i zostanie taki w połowie pusty, a ten mniejszy mi pasuje, najważniejsze fakty parę zdjęć i już :slight_smile:

My zrobiliśmy raz USG 4D bo chciałam mężusiowi pokazać jak sie okazało Synka. Ale było tak samo wzruszające jak 2D :slight_smile:

Mam 4 d na plytce nie cuda mala byla odwrocona nie mialam fajnych ujec tylko kase skasowal

I mój ginekolog nie miał sprzętu żeby zrobić w 4d.

ja miałąm standordowe

Ja mam w 3 d

miałam 4 d, zapłaciliśmy kupę kasy a szczerze mówiąc, nigdy już nie wróciłam potem do płytki ze zdjęciami i filmem maluszka. szkoda pieniędzy

Ja miałm 3d refundowane i fajna sprawa jak na początku tak fajnie się widzi maluszka:) już na pierwszym dowiedziałm sie na 70% ze to chłopak i tak było:)

Jak lekarz ma dobry sprzęt to warto nawet za takie badanie zapłacić.

Ja miałam wykonywane jednie zwykłe USG i bardziej dokładne i z lepszej jakości zdjęciem badanie USG w ramach badania prenatalnego.

Mialam robione 2D i 3D , 3D fajna pamiatka

usg mam robione na każdej wizycie

Ja miałam tylko zwykłe:-)

U mnie tez bylo tylko zwykle robione…

Będę robiła świetna sprawa jak nie inwazyjne dla maleństwa jestem za

żałuje, że nie zrobiłam.