No super… moga miec takie objawy ale jak jakis organizm bedzie ciut slabszy od reszty? Biedne maluszki ![]()
![]()
![]()
![]()
Kurcze co to się dzieje.
Przecież to dla dzieci jest.
Masakra
to jest straszne ile ostatnio skażeń mleka ![]()
strach mleko mm podawac ale czasami nie ma wyjścia
Ale to tylko jakaś partia czy wszystkie mleka
Partie, podane są wlasnie na stronie i trzeba sobie sprawdzić ![]()
No dla mnie to ci się stało z tymi mlekami to jest coś przerażającego
Jestem przerażona tym co się dzieje z tymi mlekami. Skoro nawet dla najmłodszych skład mleka jest zły to co dopiero inne produkty które nie podlegają takim kontrolom
dobrze że mój chlop zbierał puszki do garażu wiesz na śrubki wkręty klucze takie3 klucze takie. i jak wyjdą ze te puszki są skażone to ja biorę i zawracam. przynajmniej bedzie jako “odszkodowanie”
Ja teraz też nie wyrzucam już puszek, zostawiam na wszelki wypadek w garażu. Jak ogłosili wcześniej kolejne wycofane partie mleka NAN to grzebałam w śmietniku- akurat następnego dnia zabierali plastiki. Tak dla świętego spokoju musiałam sprawdzić. Wtedy zauważyłam jedyny plus systemu kaucyjnego - miałam mniej śmieci do sprawdzenia ![]()
Mam nadzieje że Bebiko 3 nie bedzie wtcofane bo mała innego mleka nue chce ruszyc
Ale mozecie tez spawdzic na stronie poszeczegulnego mleka np. Bebiko,bebilon itd. Ktore partie sa wycofane i czy wasze mleczko jest bezpieczne
Najgorsze, że tych partii jest coraz więcej …. Trafiła któraś z Was na tą skażona ? Zastanawiam się co jeśli była podana dziecku ? Są jakieś procedury? ![]()
Jesli dostanie nagle nudnosci, biegunki, wymioty musisz skontaktowac sie z pediatra ![]()
ja podałam ale nic się nie stało, może profilaktycznie wycofali
@Molly być może właśnie wycofali profilaktycznie większą partię niż była skażona …. No dramat z tym mlekiem ![]()
My 4 dni podawaliśmy i nic się na szczęście nie działo. Mąż zaniósł do Rossmana i dostał inna puszkę. Akurat była jedną nie z wycofanej partii. A ja zaraz innej firmy zamówiłam mleko. No bo to jest że może być skażone a nie musi. Bo jak syn miał 2 miesiace to na pewno miałby jakieś objawy
U nas córka tak samo bebiko 3 ,synek Bebilon pepti 1 masakra jak tak czytam mega się stresuję…
Czy ktoś chce otruć dzieci z Europy czy o co chodzi…![]()
@Patrycjaw25 no wlasnie nie wiem nagle ze mleko jest skarzone i wycofuja i co teraz my mamy mamy zrobjc jezeli dziecko nie chce innego zakceptowac