Wygrane w konkursach🌸 KONTYNUACJA

A najlepsze jest to, że mam wrazenie ze jak ktos inni sie psiknie tymi samymi perfumami to pachną inaczej :face_with_hand_over_mouth:

2 polubienia

Tak może być. Inaczej też perfumy pachną jak się na patyczku sprawdza zapach a inaczej na naszej skórze

2 polubienia

Ja nigdy nie sprawdzam na patyczku. Zawsze wącham testery bezpośrednio z tego psikacza (nie psikam, po prostu wącham ;D ) jak mi się zapach spodoba to wtedy psikam na nadgarstek i sprawdzam po kilku godzinach czy dalej pachnie i jak pachnie.

3 polubienia

Oo dokladnie i tak najlepiej, bo pozniej sie mozna mocno zdziwic :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Kazdy ma swój PH skóry stąd na każdym bedzie inaczej zapach pachniał, a na drugim wręcz capił :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye::stuck_out_tongue:

1 polubienie

To moja mama ma tak z Chanel wszyscy ją pytają czym pachnie a jak mówi że Chanel to ludzie się z nią wykłócają że Chanel wcale tak nie pachnie bo oni znają ten zapach :man_facepalming::man_facepalming::man_facepalming:

1 polubienie

3 polubienia

Może nie konkurs ale fajna akcja

1 polubienie

2 polubienia

Jejku jakie piękne. Ja odpadam bo mam chłopca ale są urocze, powodzenia !!! :crossed_fingers:t2:

1 polubienie

@AnetteSo ja mam bardzo dużo perfum mój mi na lotnisku kupuje . Ale teraz w ciąży tylko jedne ulubione mi podchodzą , inne są dla mnie za mocne nie mogę się nimi perfumować . Te jedne mają taki trochę słodki zapach , ale są mega . Nie śmierdzą :face_with_hand_over_mouth: co najlepsze siostra ma takie same . Jak ja się perfumuje to ich nie czuje inni tak . I tak samo ma siostra na sobie też ich nie czuje . Nieraz się śmieje że ma boskie perfumy , uwielbiam je wąchać nawet na kimś . Mają taki sam zapach na każdym . Nie tak jak inne że na każdym pachną inaczej :blush: zależy też od marki .
Może te perfumy twojej mamy pachną inaczej na kimś dlatego też ich to zmyliło :rofl::rofl:

1 polubienie

1 polubienie

Gdyby nie ty nie wiedziałabym o większości konkursów :laughing::heart:

1 polubienie

1 polubienie

Aa ja nie robiłam tego bo byłam pewna że odbiór tylko osobisty :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye: a szkoda online na pewno bym kupiła coś jeszcze do tego

A ten albik to taki fajny jest ? I jak on wiekowo ? Zerknęłam szybko cenę to tak sporo

Mój syn na 6 lat ma i bardzo lubił tego słuchać z zaciekawieniem , są też dla młodszych maluchów , i dla córki na pewno taki kupię można nieraz taniej upolować na vinted nie zniszczone

1 polubienie

Chrześniak ma (5 lat) od roku i jest szal :slight_smile: uwielbia.
My chyba synkowi na 3 urodziny kupimy.

Noe wiem czy Ktos wrzucal :slight_smile:

1 polubienie

Tak już ktoś wrzucał i chyba @Patrycjaw25 pisała że mało przydatny gadżet i tak jakoś zrezygnowałam z tego