Wygrane w konkursach

Ale masz szczęście:) i kinder i Grześki :slight_smile: fajnie. Gratki :slight_smile:

1 polubienie

Ta loteria jeszcze jest? Próbowałam parę razy i odpuściłam, ale co sobie zjadłam grześkow to moje :sweat_smile:

3 polubienia

Gratki , ja kocham Grześki dziel na sześć :wink: zawsze w podstawowce je miałam na przerwach kupowałam w sklepiku szkolnym :grin::grin:

1 polubienie

A z czego to dostałaś? Czyzby limango?

1 polubienie

Ja tak samo tylko bon na 50 zł i nic więcej :see_no_evil:

Mi wczoraj przyszedł smoczek z canpola z ankiety. Dlugo musiałam czekać na niego , myślałam że nie przyślą. Ale akurat trafiony wiekowo dla synka :slightly_smiling_face::smiling_face_with_three_hearts:

Tak jest, z limango. To moja już druga paczuszka. W tamtym roku również się udało. Wtedy była to zabawka drewniana krokodyl i dwie pieluszki

2 polubienia

Brałam udział w ankiecie i tez juz przesyłka w paczkomacie czeka ze smoczkiem :slight_smile:

2 polubienia

To mi przyszedł smoczek ale z lovi i miałam go w Orlenie. Z ankiety z canpolu mi nic nie przyszło.

A to nie wiedziałam, ze tez byla ankietw z lovi:)

Do końca miesiąca można zgłaszać

Znowu probowalam z Grześkami ale niestety nie tym razem :stuck_out_tongue:
@Mamaem tak mysle że Ty może w totka graj :slight_smile:

1 polubienie

Ja akurat kupuję dużo butów na limango więc te 50 zł dla mnie też spoko :grin:

1 polubienie

A jaki rozmiar dostalss?

@Kalusia161 gram ale w imieniu taty, tzn puszczam non stop jego nr. Czasem wpadnie jakąś 3, raz była 5.

1 polubienie

Och to pięknie! Mi kiedyś zdarzyło sie wygrać w kaskadzie 1000zl. wypłaciłam i poszło na wakacje :slight_smile:

3 polubienia

Ale super :blush: no nam się nie udało niestety ale może jeszcze kiedyś się uda . Ostatnio wygrałam organizer z keepigo super sprawa :hugs: na spacerki wrzucam do wózka nie muszę targać całej torby.

2 polubienia

0-6 msc a ty? Ale widzę chyba głównie ten rozmiar dziewczyny dostają.

Też brałam udział ale się nie udało.ale fajnie wygląda ten organizer.