mi ten się sprawdza , Mozna go nawet w biedronce dostać jest super
Ja polecam szampon dermena do osłabionych nadmiernie wypadających w rossmanie czy aptece kupisz . Pamiętam jak mi wypadały cala wanna włosów po myciu. Ale od kiedy stosuje jest o wiele lepiej i nowe wychodza ze zaraz grzywkę będę miała ![]()
![]()
Ja bardzo polecam ampułki oraz szampon z strony maanu mają specjalne produkty do tego mi one uratowały włosy dosyć szybko . Trochę kosztują ale na prawdę warto …
polecam również tabletki vitapil mama. Biorę od dwóch miesięcy dodatkowo i już dużo mam odrastających włosów
tez go mam , zwykły najtańszy bardzo dobry
Ja zaczęłam pić kolagen, suplementować Wit B i z polecenia w aptece Kerabione MAMA. Jest trochę lepiej ale niestety nadal wypadają:(
Kolagen jest fajny na porost, ale niestety trzeba pamiętać, że wspomaga on porost włosów wszędzie, nie tylko tych na głowie.
Moja koleżanka suplementowqla kolagen dość długo i włosy naprawdę szybko jej rosły, ale wtedy i pachy i nogi goliła codziennie
Ja biorę witaminy te co w ciąży i mi się wypadają
ja i tak muszę golić codziennie przy kąpieli lub co dwa dni , tak ze dla gęściejszych włosów na głowie dla mnie to ie był by problem ;p
A był ktoś u trychologa ?
Ja po pierwszej ciąży brałam jeszcze witaminy zalecane do karmienia piersią, a tak to stosowałam zwykła pielęgnację. Na zadne wcierki nie miałam ochoty ani czasu ;d samo przeszło, ale teraz mam dużo takich krótszych włosów
Ja co 2 dni pachy, ale nogi to czasami co 2 tygodnie
Haha, no ja niestety na głowie mam ich niewiele, więc gęściejsze włosy to u mnie marzenie
Za to na nogach od kiedy zrobiłam laserem , to golę się raz na tydzień lub co 2 tygodnie mega wygoda
Tak, byłam u trychologa i dostałam radę żeby jeść dużo wątróbki ![]()
I co jesz? Jakiś dłuższy czas i widzisz różnicę ?
Nie byłam , ale moze warto skoro wlosy musze myc codziennie? Zbyt szybko sie mi przetłuszczają . Chyba ze moze peeling skalpu pomoze ?
A pfeee wątróbka , nie chwycilabym się tego ![]()
![]()
![]()
Nie ma magicznego sposobu na przetłuszczające się włosy. To wina wydzielającego się sebum na skórze głowy, niewiele na to pomaga
najlepsza pomoc, to myć włosy tak często, jak jest po potrzebne, nie przetrzymywać tłustych włosów itp
Ja nawet lubię , tylko slyszlam ze w ciazy nie mozna i nie jem teraz
Ma dużo żelaza:) mimo tego bym nie jadła ![]()