Ja nie miałam dużego brzucha a dzieci były dość duże:)
I ja mam niw duży brzuch zobaczymy jaka nasza córka będzie
U mnie brzuch pojawił się dopiero w 7 miesiącu ciąży, wszystko wyglądało tak jakbym lekko przybrała na wadze i moją ciąże uważali za lekki “tłuszczyk” jednak wielkość brzucha w większości jest uzależniona od pozycji w której ułożyło się dziecko. Moja na przykład była ułożona bokiem więc brzuch nie był taki duży
Ja mam praktycznie cały czas mały brzuch
ja tez miałam maly i każdy mowil ze będzie male dziecko a urodzilo się wielkie:)
Ja mialam duzy brzuszek , wszyscy mysleli ze bede miala bliźniaki
Ja jak na końcówkę ciąży nie mam dużego brzucha chociaż przytyłam dużo
Ja patrzac na dziewczyny w podobnym okresie ciazy widze, ze wcale nie mam za duzego brzucha. Ciekawe jak bedzie przy koncowce ![]()
Mój brzusio tylko w obcisłych bluzeczkach robi się widoczny. A mały już nieźle sobie bryka. I teraz już wiem dlaczego zalecane jest leżenie na lewym boku ![]()
niektórzy nawet nie wiedzieli ze w ciąży bylam jak widza mnie z wozkiem to pytaja kogo dziecko
mnie brzuch było widać już od 4 miesiąca, także na koniec ciąży, gdzie byłam prawie 2 tyg po terminie brzuch miałam ogromny ![]()
Czasami brzuch jest duży bo jest dużo wód plodowych a dzidzia tak naprawdę nie jest duża. U mnie teraz widać lekko krągły brzusio no i w kurtce już ciasno dobrze że lato się zbliża to nie trzeba nowej
aga racja! ja miałam mało wód płodowych
a dzidzia spora
no i maly brzunio
ja też miałam mały brzuszek, a dziecko duże.
to tak jak ja a nie raz dziecko mniejsze a brzuch większy dużo zależy od sylwetki kobiety gdy jemy za dwóch przybieramy na wadze więcej
U mnie byl duzy brzuch i duze dziecko a na przyklad moja szwagierka miala tez duzy brzuch a malutkie dziecko. Nie ma na to reguły
No tak, nie ma. Spotkałam się również z mało logicznymi przypadkami wśród rodziny i znajomych. U mnie zarys brzuszka juz sie pojawił ![]()
wielkość brzucha zależy przecież od wielu czynników… choćby jak ulozone jest dziecko, ile wazy, ile jest wód płodowych itp
też od tego ale ja pisałam ogólnie jak mama jest tęższa to też może wydawać się jeszcze grubsza w ciąży ja zawsze byłam chuda i mając mały brzuch wydawałam się być gruba
wielkość brzucha zależy od wielu czynników