nie miałam okazji robić jeszcze tam zakupów. raczej wystrzegam się od nieznanych stron, z obawy po prostu, że przyjdą jakieś podróbki, albo w ogóle zamówiony towar nie przyjdzie.
Ja też zawsze to sprawdzam! Czasem parę groszy, czasem więcej, ale się zbiera. Zwroty też fajna sprawa
Te zniżki i kody często się pojawiają, wystarczy wejść i już pełno kodów, więc zawsze coś się uda zaoszczędzić. A najlepsze są te prezenty za darmo ![]()
Za ile trzeba tam kupić aby coś dostać ?
Próbujcie może traficie jakieś fajne perełki ![]()
Ale te prezenty za darmo są jak się kupi coś za jakąś kwotę? Właśnie nie wiem jak to działa
To działa tak, że czasem na Facebooku wyskakuje reklama, że darmowe prezenty klikasz, przenosi do aplikacji i tam wybierasz np. 3 albo 6 prezentów z całej listy, albo czasami wystarczy wejść na aplikację i sami dadzą . Są różne – jedne tańsze, inne nawet całkiem konkretne. Ja ostatnio wybrałam koc i faktycznie przyszedł za darmo i jakieś inne małe rzeczy. Ale żeby je dostać, to trzeba coś zamówić – czasem za 70 zł, czasem za 120 zł. No i potem codziennie odbierasz jeden prezent, wpisując hasło „claimgift”. Ale trzeba o tym pamiętać, bo jak się nie odbierze, to przepada. Pewnie mają to tak zrobione specjalnie, żeby kusiło do kolejnych zakupów, ale tak naprawdę nie trzeba już nic więcej kupować, wystarczy codziennie odbierać ten prezent i tyle ![]()
Super wytłumaczyłas. Przy następnych zakupach będę na to zwracać uwagę
Super sprawa zawsze lubię jak mi ktoś coś gratis da ![]()
Hah, no dokładnie, ja zawsze jak wejdę na Temu, to od razu mnie zaczepiają z tymi prezentami wybierz to, odbierz tamto i kupuję rzeczy, których nawet nie planowałam
Ale no jak tu się oprzeć, jak dają coś gratis ![]()
Ja po to wchodzę na Temu, żeby zobaczyć czy czasem czego nie potrzebuje a nawet o tym nie wiem ![]()
Dokładnie , tam się tylko wejdzie i koszyk już pełen ![]()
![]()
Mam tak samo , a potem tylko kurier dzwoni do drzwi ![]()
Za dużo tych pierdół jest tam i baaaardzo kuszących ![]()
Widzialam, ze ostatnio na Shein pojawily mi sie jakoes zwroty w kuponach. Coś podobnie jak na temu. Ciekawe w ktora stonę to pojdzie.
Mi akurat nigdy nic nie udało się dostać za darmo z Temu, ale pamiętam że raz organizer metalowy na biurko kupiłam za 0,09zł - od razu lepszy humor, bo bardzo fajny, podobne widziałam w Sinsay ![]()
Ja mam apkę temu to nie mogę sie opedzic od tych powiadomien… musze chyba znowu to odinstalowac…
Dobrze jak to są jakościowe dobre rzeczy bo jak by mieli dawać typowe śmieci to czasem można przepłacić i narazić się na zbędne koszty
Ale to można powiadomienia wyciszyć, ja mam aplikacje ale nic od nich nie dostaje. Tylko jak ja otworze to mnie atakują te popupy
Te prezenty warte są chociaż jakości czy to tylko takie dodatki