Zakupy przez internet

hehehe a jaki dziadek szczęsliwy pewnie był;) 

myslez e u nas w skrzynkach to pewnie tego też pełno by sie znalazło maż wsytzsko zbiera;) ale to podobnie ja mam z guzikami;) jakimiś cekinami;) aplikacje;) no takich rzeczy to u mnie jest pełno;)

no tak tablice manipulacyjna to chyba  nie jest ciezko zrobic bo w każdym domu takie gadżety sa wlasnie. a jak aptrzyłam to ceny takich tablic nic małe nie sa :D

oj tak ceny powalają 

teraz kupowałam tablice manipulacyjną dla chrześniaka mojego męża z okazji 1. urodzin. Super sie tym mały bawi. Rodzice tez byli bardzo zadowoleni. ja płaciłam jakies 150zł za nią 

To 150zl jeszcze nie tak dużo :) moi sąsiedzi zrobiło sobie super mały plac zabaw z palet i tam też przykręcone są różne elementy coś ala Tablica manipulacyjna :) 

to chyba teraz za tą cenę to nic się nie znajdzie 

Pewnie się i znajdzie, ale nie będzie jakaś duża i miała dużo tych rzeczy do zabawy:p

Trafiam na wiele promocji i ofert właśnie na allegro. Tam kupiłam bambusowy kocyk w atrakcyjnej cenie. Kosmetyki takie do porodu to najlepiej mi odpowiada gemini. 

Większość zakupów robię przez Internet. Na codzień jestem z dziewczynami a z nimi jeżdżenie na zakupy po sklepach różnie się kończy. Więc wolę na spokojnie zastanowić się i kupić przez internet. Nie narzekam zawsze mogę zwrócić najczęściej nie ponoszę kosztów zwrotu.

ja też kupuję mega paczkę i w domu wszystko przymierzam resztę oddaje i bez zbędnych problemów i 

Większość zakupów robię przez internet. Mam kilka ulubionych sklepów (Zara, Zalando itp). Zamawiam kilka rzeczy i na spokojnie przymierzam, oglądam w domu, zestawiam z innymi częściami garderoby itd. Jeśli coś mi nie pasuje to odsyłam, zwrot jest bezproblemowy. W sklepie stacjonarnym nie potrafię się już za bardzo odnaleźć, nie lubię się tam rozbierać, przymierzać, od razu mi gorąco i czasami wolę na spokojnie zadecydować czy coś mi pasuje.

Stacjonarnie kupuję jedynie w lumpeksach:).

Właśnie zamawiając przez internet można na spokojnie w domu sobie wszystko przymierzyć a nie na szybko w sklepie bo kolejka 

Też dużo bardziej przypadły mi do gustu zakupy on-line. Można na spokojnie sobie daną rzecz obejrzeć, przemyśleć czy jest nam potrzebna a w sklepie stacjonarnym zawsze była ta presja czasu.

Też odnosicie wrażenie, że obecne kolekcje w sklepach to jakaś pomyłka? Kroje dziwne, materiały średnie, a ja tylko chciałam kupić coś nowego do noszenia.

Ja w galeriach nie umiem sobie nic znaleźć, mam jedynie ten sam fason spodni ulubiony od x czasu ze stradivariusa, jeśli chodzi o inne ciuszki to siedzę i kupuje na transmisjach na tiktoku ! ceny są przystępne i materiał też spoko. W większości jest to bawełna lub wiskoza ! Jesli chodzi o buty to wybieram głównie polskich producentów: https://lamanti.pl/kategoria/jesien-zima/sztyblety/ Bardzo fajne szyblety ma obecnie w sklepie Lamanti :slight_smile: