Zespół niespokojnych nóg w ciąży

Ja miałam , dziwne uczucie heh

Dobrze,ze cie to nurtowalo

Moje nogi są zdecydowanie niespokojne :slight_smile:

też mam coś podobnego, ale częściej gdy siedzę długi w jednej pozycji, upierdliwa sprawa :stuck_out_tongue:

chyba nie tylko kobieta w ciazy to towarzyszy?

Ja chyba nic takiego nie miałam, nie przypominam sobie

Zapewne nie tylko, znam wiele osób które mają dziwne tiki :slight_smile: a to podrygują nogą, a to przebierają palcami, ale że dodatkowa odmiana występuje również u kobiet w ciąży nie miałam do tej pory pojęcia

moje ciągle gdzieś chciały chodzić :slight_smile:

mi doskwieral bol nog wtedy wymachiwalam nimi na prawo i lewo

Ja całe szczęście nie miałam tego typu problemów. Mam nadzieję, że w tej ciąży również tego uniknę :wink:

Ja nie mam zespołu niespokojnych nóg

u mnie zaczyna się to pojawiać

śmieszna nazwa, sama dolegliwość mniej

Faktycznie co do nazwy całkiem śmieszna pierwszy raz wogóle słyszałam, więc chętnie zapoznałam się z treścią artykułu i poznałam zespół niespokojnych nóg :wink:

pierwsze slysze o takim czymś .

ja to chyba mialam bo mialam takie dziwne uczucie czesto w nogach ze nie mogly byc w 1 pozycji

zgadzam sie ze troche smieszna nazwa , lecz dolegliwosci juz nie sa takie smieszne

Nie miałam pojęcia o takiej przypadłości jak zespół niespokojnych nóg.

A co do nazwy to rzeczywiście brzmi komicznie chociaż nie chciałabym się spotkać oko w oko a raczej noga w nogę z zespołem niespokojnych nóg.

mnie to ostatnio dopadło, szczególnie jak leżę, to co jakiś czas muszę poruszać nogami, bo mam wrażenie że jak tego nie zrobię to zrobią to same, coś jak nerwowe tiki